Aquesta serà la cinquena final de la història de la competició que es jugui al camp d'un dels aspirants al títol. Anteriorment hi ha els precedents del 1992 (Palamós-Lleida al Camp d'Esports), 1998 (Barcelona-Europa al Miniestadi, amb triomf i títol per l'Europa), 2002 (Barcelona-Terrassa a l'Olímpic egarenc) i 2012 (Nàstic de Tarragona-Manlleu al Municipal de Manlleu).
En properes reunions les parts implicades decidiran l'hora exacta del partit -dependrà també de la possible retransmissió en directe per TV- i els preus i paquets especials d'entrades, tant pel públic en general com pels socis dels clubs que jugaran la final. En aquest sentit, malgrat ser el Nou Sardenya l'estadi del CE Europa, un dels finalistes, cal considerar el recinte logísticament neutral. Les possibles cadires i espais reservats de socis del CE Europa no mantindran cap dels privilegis ordinaris de la competició regular de lliga, donat que la competició l'organitza la FCF.
Els pròxims dies es detallaran aquest tipus de condicionants logístics i quin operatiu tindrà el públic que vulgui assistir a la final, sigui com espectador neutral o com soci/aficionat d'un dels dos finalistes. En aquest article especial de ceeuropa.cat es poden repassar totes les finals que ha acollit el Nou Sardenya en diferents competicions des de la seva construcció. A la reunió celebrada a la FCF han assistit el president del club, Guillaume de Bode, i el coordinador Jordi Vela. Per part del Girona, el secretari tècnic Quique Cárcel.