El Juvenil B comença la lliga amb derrota

17 Setembre 2016 Redacció
Una acció del partit disputat a l'estadi Una acció del partit disputat a l'estadi Sònia Pérez

La Preferent juvenil ha donat inici aquest cap de setmana. El Juvenil B s'ha estrenat amb derrota a casa contra el Can Rull (1-2).

Lliga · Jornada 1 · 17/09/16 · 12 hores

JUVENIL B
1 - 2 CAN RULL

Els escapulats han jugat pel matí a l'estadi per estrenar-se dins la temporada 2016/2017. No obstant, el triomf ha caigut del cantó visitant. Després d'un inici intens per ambdues bandes, el Can Rull ha obert el marcador al minut 21 amb una diana obra d'Alexis Segovia. Ja a la represa, l'Europa ha semblat sortir amb més ganes del vestidor, però sense encert. Per l'altra banda, Joel Garcia feia el 0-2 al minut 72.

Els europeistes només han pogut retallar distàncies a un minut per complir-se els 90 reglamentaris, amb una diana d'Eugeni Padreny. La propera jornada el Juvenil B jugarà a domicili contra l'APA Poble Sec.