El Prebenjamí B s'alça amb el títol de lliga!

07 Maig 2016 Redacció
El Prebenjamí B, intocable campió de la seva categoria El Prebenjamí B, intocable campió de la seva categoria Jordi Batuecas

L'Europa s'ha proclamat campió del grup 23 de categoria prebenjamí després de guanyar per un clar i contundent 0-13 a Cornellà. És el segon títol de la categoria.

Igual que va fer fa uns dies el Prebenjamí A, el conjunt B de l'Europa no ha sigut menys i s'ha alçat amb el títol d'una forma indiscutible. El conjunt de Pol Coma i Xavi Vargas ha guanyat els 25 partits que ha disputat fins a la data, transformant 197 gols -una xifra escandalosa- i encaixant-ne només 18, tot un mèrit en competició de futbol 7. A tretze punts de distància del perseguidor Cinc Copes, l'equip europeista ja és campió.

L'empat al matí del Cinc Copes al camp del Pere Gol (3-3) ja feia campió el Prebenjamí B de l'Europa sense haver jugat. Malgrat tot, els escapulats han fet el seu partit i han golejat el Cornellà a domici per 0-13, amb sis gols signats per Gabriel Marí. El jugador europeista ha tancat al minut 40 la golejada que havia obert Martina Ruiz al minut 3. Aquí teniu l'enllaç a la llista de la plantilla que forma l'equip gracienc.