Empat de valor davant Alquitrailer

19 Novembre 2020 Redacció
Una jugada d'arxiu Una jugada d'arxiu FIFA 21 (captura)

L'Europa va sumar un valuòs empat (2-2) davant un Alquitrailer molt ofensiu i que va posar en problemes el sistema defensiu escapulat.

Només arrencar el partit, una pilota filtrada pel mig del camp d'Alquitrailer va deixar en el mà a mà al davanter rival i, tot i que Estiven va poder refusar el xut, el rebot va caure a peus d'un rival, qui va xutar a porta buida al minut 3 per fer l'1-0. La resposta, a diferència de la temporada passada, va ser ràpida: pilota que circula pel mig del camp escapulat que, en arribar a Beltry, el capità la filtra per Joanpe i el de Cardedeu no perdona: primer gol amb la samarreta escapulada.

A la segona part, ambdòs equips van tenir moltes opcions - fins i tot una a porteria buida per a cada equip- però Alquitrailer es va tornar a avançar al minut 65 i l'Europa, arran d'això, va empènyer cap a la porteria fins que al minut 92 es va xiular un clar penal sobre Raspu que Joanpe va transformar. Punt valuós si es guanya a la tercera jornada davant Osferiz.