Doblet de victòries amb extra d'emoció

23 Juliol 2021

L'Europa va treure 6 punts dels dos partits jugats aquest dijous i corresponents a les jornades 14 i 15 de la North League 3.

Els escapulats van patir de valent per guanyar el catorzé classificat, Smokeyz, per 3-2 als ultims minuts de partit.

Tot i que els graciencs es van avançar amb un gol de penal de Forever, el rival va aconseguir marcar als minuts 50 i 87 per capgirar l'electrònic i posar un 1-2 que semblava definitiu. No obstant, els nostres van tirar d'èpica i Beltry va fer el 2-2 al 91 i va donar l'assistència pel 3-2 d'Alexitos.

Al segon partit de la nit, els europeístes van passar per sobre del quart classificat, Horus FTW, amb un contundent 6-0. Els italians només van poder veure com el potencial ofensiu de l'Europa els superava i l'actuació de Forever, amb 4 gols, al costat d'uns Abeja i Mario superbs en la generació d'ocasions, van ser determinants

Nit d'emocions a un partit d'acabar la primera volta. Dilluns que ve espera el tercer classificat