Golejada per seguir amunt!

13 Juliol 2021

L'Europa va aconseguir la vuitena victòria a la VPG després de vèncer el Vicecity 1896 per un contundent 4-0

Tot i que aquest cop el rival va proposar més, els de Beltry van sortir a pel triomf des del minut 1 i, encara que amb algunes imprecissions perquè el rival incitava a jugar en llarg, els gols van anar arribant. El primer va ser obra de Forever al minut 32 i després va arribar el hattrick de Danilotelli, amb tres bons gols de killer a la segona part. La defensa,  formada per ethern, Hugo i Lama, va estar inmaculada un cop més.

Primera victòria de la setmana en lliga, setmana molt important per sumar punts ja que la següent toquen els rivals més durs de la lliga.

En el segon partit de la nit, contra el Silent ES, l'Europa es va imposar per la mínima gràcies al gol d'Alexitos que serveix per seguir vius a la Copa.