L'Europa avança al Torneig d'Històrics digital

03 Setembre 2019 Redacció
Així van quedar els quarts de final Així van quedar els quarts de final FDC

L’Europa va superar l’Horta eSports per 4-3 en un matx vibrant en el partit corresponent als quarts de final de la competició.

El Torneig d'Històrics virtual està organitzat pel portal Futbol Digital Català i serveix per donar el tret de sortida a la pretemporada dels escapulats. L'enfrontament entre les seccions digitals gracienca i hortenca va ser una muntanya russa d'emocions.

Els europeistes es van avançar 2-0 a l’electrònic amb dianes de Beltry i Sergi, pero l’Horta va poder retallar abans del descans. A la represa, els blanc-i-negres van empatar el partit i aquest va marxar a la pròrroga. A la segona part, però, el porter de l’Horta va fer aturades de mèrit per impedir el tercer.

Ja al temps extra, l’Horta es va avançar en l’única ocasió que va tenir durant els 30 minuts extra per fer el 2-3. Els escapulats, però, van capgirar el marcador al minut 105 amb dos gols en només 25 segons de diferència. Beltry i Sergi van tornar a ser els golejadors a la pròrroga per posar el 4-3 definitiu i va donar l’accès a les semifinals del torneig més important de Catalunya a nivell de clubs virtuals del país.