Tres punts vitals de l'Europa eSports

27 Juliol 2021 Redacció
El marcador del matx El marcador del matx

L'Europa es va emportar els 3 punts en la visita als anglesos d'Elusive, tercers classificats, per un ajustat 2-3 al marcador virtual.

Segueixen amb bon ritme els escapulats, que van visitar un dels millors rivals del campionat amb només 2 derrotes en 15 partits. Just al començar el partit, la pressió alta dels graciencs va permetre a Beltry robar una pilota al central rival i fer la passada de la mort a Forever pel 0-1.

Per desgràcia, Elusive va empatar en la següent jugada després que la defensa europeista estigués massa tova. Abans d'acabar la primera part, però, els de Beltry van fer el 2-1 després d'una bona jugada d'Alexitos i Abeja, que va rematar el de Tordera a gol.

A la Segona meitat, un inici fulgurant dels graciencs va permetre a Beltry fer el 1-3: passada de Rabluy i el capità que va rematar a barraca. Cap al minut 70, una errada de defensa i porter va permetre a Elusive fer el 2-3 i es va patir fins al final, però la victòria no es va escapar.