Tres seguides!

26 Gener 2021 Redacció
Un marcador ben clar Un marcador ben clar

L'Europa supera a domicili el Córdoba Battle Gamers (1-4) i amplia la ratxa a tres victòries consecutives, mantenint-se a la zona de privilegi.

Els graciencs van començar el partit un xic revolucionats davant un Córdoba que venia de fer 7 de 9 punts la setmana anterior. Tot i que Forever va gaudir d'una gran ocasió només començar el partit, els locals es van avançar després d'una passada de la mort al minut 12 i van poder ampliar el marcador al 27, però incomprensiblement i amb tot a favor, el davanter de l'equip local va xutar fora.

A partir d'aqui, els europeístes es van treure la son de les orelles: gol de Forever després d'una sèrie de rebots i Joanpe que va fer l'1-2 just abans del descans. La segona part va ser molt més plàcida; Estiven va fer un parell d'aturades de mèrit a dos xuts llunyans dels locals i els de Beltry van poder marcar dos gols més. El tercer va arribar des del punt de penal, obra de Joanpe, i el quart el va fer Forever rematant una passada de la mort del mateix Joanpe. Victòria important per començar una setmana crucial pels objectius dels escapulats.