Un gran inici de Copa!

09 Agost 2023 Àngel Garreta
Michael ha arrodonit el seu debut oficial amb el 3-0 Michael ha arrodonit el seu debut oficial amb el 3-0 Jordi Batuecas

L'Europa no ha pogut començar millor la seva aventura en una nova edició de la Copa Catalunya després de guanyar el Cerdanyola a Gràcia (3-0).

Copa Catalunya · 1a Ronda · 09/08/23 · 19 h. · Estadi Nou Sardenya · 650 espectadors

3 - 0 CERDANYOLA

bannercroniquesmasculi

En el primer duel de competició oficial de la temporada, l'Europa ha deixat una gran imatge sobre la gespa del Nou Sardenya. Bon triomf, amb superioritat en el pes del joc i el marcador, davant un rival de nivell i de la mateixa categoria que els graciencs.

Ha estat el Cerdanyola qui ha dut la primera acció de perill del matx en un xut creuat de Max que ha trobat la resposta dels guants de Marc Vito. De mica en mica, l'Europa ha començat a dur el pes del cuir, però encara sense aproximacions. La primera diana del partit ha arribat al minut 17: Àlex Pla ha habilitat Servetti dins l'àrea i aquest, tot i tenir poc angle, ha etzibat un cacau impossible d'aturar pel porter. 1-0 i primer gol oficial de 'l'uruguasho'!.

Passada la mitja hora, Mario ha tingut una bona oportunitat de gol, però el porter ha refusat a córner amb el peu. L'Europa ha seguit dominant sense patir al darrere, però no ha pogut generar cap nova ocasió de gol abans d'arribar al descans de l'encontre.

Segona Part

A la represa, el matx s'ha començat a posar de cara per l'Europa als deu minuts, quan un xut d'Àlex Pla des de la frontal, que semblava que seria refusat pel porter, ha acabat topant a les mans toves d'Andreu i entrant al fons de la xarxa: 2-0 i el camí que ha començat a fer baixada pels de la Vila de Gràcia. Sense temps per a respirar, el mateix Pla hauria pogut fer el tercer al minut següent, però amb el porter superat ha refusat la pilota un defensa amb el peu.

L'Europa ha demostrat anar amb tot a cada acció i cada pilota en la jugada del tercer gol: Michael ha pressionat el defensa en una acció on semblava pràcticament impossible recuperar la pilota. El davanter europeista ho ha fet i, no content només amb això, s'ha internat a l'àrea i ha superat el porter de xut creuat sota les cames, signant així un 3-0 ja definitiu a deu minuts més l'afegit pel final. L'Europa passa ronda: espera el Reus.

EUROPA: Marc Vito, Mario (Iván Bravo, 59'), Cano (Ferrer, 69'), Campeny, Julen (Manel, 45'), Servetti, Aliaga (Michael, 59'), Àlex Pla, Pau López (Bermu, 69'), Castell (Borikó, 59') i Noel.

CERDANYOLA: Andreu, Guille, Ronald, Padillo (Marc, 63'), Adri, Carlos (Joel, 63'), Max (Richmond, 63'), Jan (Guillem, 73'), Boris, Óscar i Manel (Roger, 73').

ÀRBITRE: Gerard Rius Riu (Granollers), assistit per Adrià De la Fuente Domingo (Anoia) i Gabriel Campillo Lucena (Anoia).

TARGETES: Grogues a Mario i Noel (Europa).

GOLS: 1-0 (Servetti, 17'); 2-0 (Àlex Pla, 55'); 3-0 (Michael, 79').

Copa Catalunya (1a ronda).

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria per lesió, molèsties o recent incorporació: Eslava, Vilamitjana, Marc Vales i Nolla.

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Bezis, Adri Gené i el porter Álvaro.

Partit jugat sota xafogor.

L'Europa i el Cerdanyola és la primera vegada es veuen les cares en un partit de Copa Catalunya. Han debutat en partit oficial amb la samarreta escapulada: Julen (jugador del Filial), Servetti, Àlex Pla, Noel, Michael (jugador del Filial), Iván Bravo, Bermu i Raúl Ferrer (jugador a prova).