Un triomf amb comoditat

03 Setembre 2023 Redacció
Victòria d'estiu a domicili Victòria d'estiu a domicili Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Juvenil A masculí de l'Europa s'ha imposat de forma clara al Can Vidalet a domicili (1-5) en un partit on ha costat obrir la llauna al primer temps.

El Can Vidalet ha defensat bé la primera mitja hora llarga de partit fins arribar al minut 37 quan Èric Granell ha xutat i la pilota se li ha escapat al porter per fer el 0-1. Sobre la botzina ha arribat el 0-2 just abans del descans amb un gol de falta directa de Juanjo.

La segona part ha estat un domini aclaparador de l'Europa malgrat encaixar el gol de l'honor del conjunt local. En aquest segon període han vist porteria Mela, Nil Linares i, al darrer minut de l'encontre, Ibe des del punt de penal.