A un pas de la glòria

27 Maig 2024
Celebració de +3 contra el Sabadell Celebració de +3 contra el Sabadell CE Europa

Victòria contra el Sabadell (3-0) per a un Filial femení que és a tres punts de l'ascens de categoria.

Lliga · Jornada 32 · 25/05/24 · 18:45h. · Estadi Nou Sardenya

EUROPA 3 - 0 SABADELL

A una victòria de l'ascens. Tres punts separen al filial europeista de l'objectiu de l'ascens a Preferent i el campionat de Lliga. En un partit molt seriós contra un rival que no va posar les coses gens fàcils, les de Sara Mèrida van derrotar al Sabadell per  3 a 0.

Els primers minuts van ser disputats, amb una oportunitat clara per a cada banda. Així, l'EUropa va anar agafant el control, i el primer gol va arribar al minut 20 quan una vaselina de Martina va ser escopida pel travesser i Àlex, molt atent, va agafar el rebot per avançar al filial.

La segona part va ser de clar domini de l'Europa, que amb dos gols de Sarah, just al començar, i Ona, a 9 minuts del final, va fer seu un partit que les apropa a quasi tocar la glòria. Amb aquesta victòria, les escapulades necessitaran sumar un triomf més per deixar matemàticament tancat l'ascens a Preferent i el segon títol de lliga en dues temporades de vida de l'equip.

EUROPA: Carlota Puig, Miriam, Mariam, Botello, Itziar, Anabel, Sarah, Alex, Martina Rodes, Blanca i Ona... Han completat el partit i la convocatòria: Laia i Maitane.

SABADELL: Yaiza, Elena, Sara, Natalia, Júlia, Zaira, Aranzazu, Anna, Queralt Yaiza Sanchez i Claudia. Han completat el partit i la convocatòria: Ainhoa, Sofia, Mariona, Sara, Maria, Yasmine.

ÀRBITRE: Coral Couso Cuadrado (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Carlota Puig i Martina Rodes (Europa), Claudia (Sabadell)

GOLS: 1-0 (Alex, 20'); 2-0 (Sarah, 47'); 3-0 (Ona, 81').

Primera Divisió Femení (Grup 1).

Divuitena victòria seguida per mantenir-se en primera plaça. Amb un triomf més l'Europa certificarà l'ascens a Preferent i el campionat de lliga.