Dinàmica trencada

03 Desembre 2023 Redacció
Ona en partit del Filial al Nou Sardenya Ona en partit del Filial al Nou Sardenya Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

L'Europa B torna a trobar-se amb la derrota a Cornellà en un camp sempre complicat com el Municipal de Fontsanta-Fatjó (2-0).

Lliga · Jornada 13 · 03/12/23 · 20 hores · Municipal de Fontsanta-Fatjó

FONTSANTA-FATJÓ C 2 - 0 EUROPA

Tercera derrota de la temporada pel Filial europeista, que ha caigut en l'últim quart d'hora de partit al Municipal Fontsanta-Fajó. No ha estat el millor partit de les europeistes, que tenien al davant un partit complicat com va avisar Sara Mérida a la prèvia. L'equip no s'ha trobat del tot còmode sobre la gespa i ha acabat encaixant dos gols, de Maria del Castillo i Santa, en l'últim tram d'encontre.

Amb la derrota arriba un punt negatiu més i és que l'equip escapulat no veu porteria per primera vegada en 35 partits oficials disputats. L'Europa tindrà una setmana de descans i s'enfrontarà el pròxim 17 de desembre a l'Olot en l'últim partit del 2023 al Nou Sardenya.

FONTSANTA-FATJÓ C: Ana, Paula, Alba, Diana, Lucia, Ariadna, Magnolia, Cristina, Mireia, Tamara i Sara... Han completat el partit i la convocatòria: Mireia, Sandra González, Maria del Castillo, Emma, Ainoa i Sandra.

EUROPA: Maitane, Vicky, Laia, Botello, Anabel, Magda, Àlex, Martina Rodes, Granados, Morales i Ona... Han completat el partit i la convocatòria: Carlota, Nil, Lou, Montes i Blanca.

ÀRBITRA: Rodrigo Abadias Alacid (Baix Llobregat).

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Maria del Castillo, 72'); 2-0 (Sandra, 87').

Primera Divisió Femení (Grup 1).

Derrota que trenca amb una dinàmica positiva de cinc victòries seguides. Primer cop en 35 partits oficials disputats en què l'Europa B no marca cap gol a favor.