Tercera seguida per la tercera posició!

08 Octubre 2023 Redacció
Blanca en acció de partit davant el Júpiter Blanca en acció de partit davant el Júpiter José Botello

El Filial femení torna a trobar el camí de la victòria al camp del Júpiter i es col·loca en tercera posició del Grup 1 de Primera Divisió (0-5).

Lliga · Jornada 5 · 08/10/23 · 18 hores · Nou Sardenya

JÚPITER 0 - 5 EUROPA

Tercera victòria seguida per l'Europa B, que torna a sumar sensacions positives abans d'un dels partits importants de la temporada. L'equip dirigit per Sara Mérida s'ha apuntat la quarta victòria del curs futbolístic 2023/2024 i la segona deixant la porteria a zero (va passar a la J1 davant el Torelló al Nou Sardenya).

Martina ha estat l'encarregada d'obrir la llauna a la mitja hora de partit i ha completat la tarda amb un doblet que confirmen el seu bon estat de forma havent marcat cinc gols en els dos últims partits. Entre els dos gols de la '10' ha arribat la diana de Montes, que ha portat el partit al descans amb un clar 0-3 al marcador.

L'Europa no especula i ha sortit novament per totes a la segona meitat, tancant un nou resultat positiu amb les dianes de Morales al 61' i d'Ona tres minuts abans d'acabar el partit. Tres punts més que serveixen per aprofitar la derrota del Cirera al camp d'un Palautordera que la pròxima setmana visitarà el Nou Sardenya com a segon classificat. El primer duel directe de la temporada arriba a la sisena jornada i les gracienques hauran d'aconseguir els punts si volen apropar-se encara més a la primera posició.

JÚPITER: Daniela Paz, Alba, Laia, Ksenia, Cristina, Helena, Carina, Marina, Laura, Paula i Jurado... Han completat el partit i la convocatòria: Julia, Solé, Julieta, Valentina i Ilona.

EUROPA: Maitane, Mariam, Vicky, Botello, Itziar, Anabel, Montes, Martina, Morales, Sancho i Blanca... Han completat el partit i la convocatòria: Carlota, Àlex, Nil, Carlota, Lou, Ona i Ana.

ÀRBITRE: Ruben Serra Sanz (Barcelona).

TARGETES: Groga a Joan Aranu Morales -tècnic- (Júpiter).

GOLS: 0-1 (Martina, 28'); 0-2 (Montes, 33'); 0-3 (Martina, 43'); 0-4 (Morales, 61'); 0-5 (Ona, 87').

Primera Divisió Femení (Grup 1).

Tercera victòria seguida. L'Europa B es col·loca en tercera posició a tres punts de Palautordera i Can Parellada.