L'objectiu a dues victòries!

18 Maig 2024 Redacció
Foto de +3 a Olot! Foto de +3 a Olot! CE Europa

Tràmit passat a Olot per un Filial femení que aconsegueix sumar una nova i contundent victòria per 0-7 que les apropa a l'ascens de categoria.

Lliga · Jornada 31 · 18/05/24 · 12:30h. · Municipal Pla de Baix

OLOT 0 - 7 EUROPA

Quatre finals li quedaven a l'Europa per aconseguir l'ascens de categoria i el campionat de lliga. Ara en són tres després de golejar a plaer l'Olot al Municipal Pla de Baix. Partit molt seriós de l'equip gracienc, que no ha donat opció a les blaugranes en cap moment. En un inici fulgurant, Anabel ha obert la llauna per l'equip avui dirigit per Maria Brau. Minuts després Alex ha fet el segon i abans d'encaminar els vestidors Anabel ha arrodonit el 0-3 al descans.

Més del mateix a la represa, amb un equip gracienc molt dominador que ha ampliat la distància fins als set gols, anotats per Martina Rodes, Aina, Carlota i Alex a tres minuts d'acabar. Amb aquesta victòria, les escapulades necessitaran sumar dos triomfs més per deixar matemàticament tancat l'ascens a Preferent i el segon títol de lliga en dues temporades de vida de l'equip.

OLOT: Meritxell, Anna, Queralt, Ainoa, Molina, Marta, Núria, Tura, Juna, Dounia i Guell... Han completat el partit i la convocatòria: Bruna, Noha i Carme.

EUROPA: Mai, Mariam, Vicky, Laia, Botello, Itziar, Anabel, Sarah, Alex, Morales i Ona... Han completat el partit i la convocatòria: Carlota Puig, Martina Rodes, Carlota i Aina.

ÀRBITRE: Fran Domínguez Gutiérrez (Girona).

TARGETES: Grogues a Botello i Martina Rodes (Europa).

GOLS: 0-1 (Anabel, 10'); 0-2 (Alex, 23'); 0-3 (Anabel, 44'); 0-4 (Martina Rodes, 62'); 0-5 (Aina, 70'); 0-6 (Carlota, 82'); 0-7 (Alex, 87').

Primera Divisió Femení (Grup 1).

Dissetena victòria seguida per mantenir-se en primera plaça. Amb dos triomfs més l'Europa certificarà l'ascens a Preferent i el campionat de lliga.