La vida és Bella!

17 Març 2024 Xavi de la Ossa
Bella celebra un dels gols marcats a Palautordera Bella celebra un dels gols marcats a Palautordera Xavi de la Ossa

L'Europa B es col·loca líder de la Primera Divisió després de vèncer amb contundència i superioritat el Palautordera a domicili (0-4)!

Lliga · Jornada 23 · 17/03/24 · 18:15 hores · Municipal Font Martina

PALAUTORDERA 0 - 4 EUROPA

Desena victòria seguida en lliga i quarta porteria a zero seguida (13ª en total) per un Europa que dona un cop sobre la taula de la Primera Divisió i confirma les seves bones sensacions després de l'aturada nadalenca. El treball i la insistència tenen el fruit i l'equip es col·loca per primera vegada líder de la categoria amb onze jornades per finalitzar el campionat. Les europeistes han comptat avui amb el suport d'algunes futbolistes i integrants de cos tècnic del Primer Equip a Santa Maria de Palautordera, on han completat un partit d'escàndol per arribar fins al cim de la taula.

La superioritat de l'Europa sobre el Palautordera ha estat evident des del primer minut de partit. L'equip dirigit per Sara Mérida, que retornava a la banqueta després de la seva operació de lligament encreuat anterior, ha agafat el domini de la pilota i ha buscat circular ràpid per trobar els espais en atac. El camp petit i el rival ben organitzat al darrere han dificultat la fluïdesa, però això no ha privat l'equip escapulat (avui tot de blanc) de sumar ocasions sobre la porteria d'Aura. Les locals han arribat poques vegades trobant l'esquena de la defensa i quan ho han fet ha estat amb perill. Dos pals i una estirada de Maitane han estat les dues accions de perill més destacades.

El partit ha marxat amb l'empat al descans, però a la represa l'Europa ha posat la directa traslladant la superioritat de la primera part al marcador. Ona ha obert la golejada sobre l'hora de partit fent esclatar l'alegria a Palautordera. Les locals han començat a picar l'escena de la defensa gracienca per intentar fer més perill, però l'entrada de Bella ha trencat l'encontre. Amb un hat-trick la davantera ha tancat qualsevol opció per les rivals i el lideratge per un Europa que amb onze jornades restants depèn de si mateix per aconseguir l'ascens a Preferent!

PALAUTORDERA: Aura, Ona, Laia, Laura, Anna, Clos, Lucía, Subirana, Otero, Mariona i Mariam... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Marina, Isidora Pilar, Ona Juan, Matamala i Esther.

EUROPA: Maitane, Mariam, Laia, Itziar, Anabel, Alex, Martina Rodes, Nil, Carlota, Morales i Ona... Han completat el partit i la convocatòria: Carlota Puig, Vicky, Botello, Aina, Paula López, Bella, Blanca i Júlia.

ÀRBITRE: Walid Douha Dahaoui (Granollers).

TARGETES: Grogues a Ona i Laura (Palautordera).

GOLS: 0-1 (Ona, 59'); 0-2 (Bella, 66'); 0-3 (Bella, 67'); 0-4 (Bella, 73').

Primera Divisió Femení (Grup 1).

L'Europa és líder per primer cop a la temporada. Desena victòria seguida a la lliga i tretzena porteria a zero de la temporada (quarta seguida). Paula López, Bella i Júlia (Juvenil A) han disputat minuts a Palautordera.