Passa a passa

20 Abril 2024 Redacció
Morales durant una acció del partit Morales durant una acció del partit José Botello

Clara i treballada victòria del Filial femení a Berga (0-3) per continuar a la posició més alta després de la jornada de descans.

Lliga · Jornada 27 · 20/04/24 · 19h. · Municipal de Berga

BERGA 0 - 3 EUROPA

La primera posició és l'objectiu prioritari d'un Europa que no ha patit els efectes d'una setmana de descans en termes de resultat. Les gracienques han sortit mentalitzades i serioses a Berga amb l'objectiu de tancar una nova victòria el més ràpid possible que ha arrencat més enllà del quart d'hora amb la primera diana d'Ona, resultat amb què s'ha acabat una primera meitat de superioritat. Sense temps per més, a la represa, Sarah ha posat un 0-2 que ha encarrilat el partit per a l'equip visitant, que ha trobat en Martina Rodes el tercer i definitiu a un minut del final.

BERGA: Julia, Anna, Berta, Talia, Ona, Bascompte, Eva, Judith, Jana, Tanit i Angela... Han completat el partit i la convocatòria: Marta.

EUROPA: Mai, Mariam, Vicky, Laia, Botello, Anabel, Martina Rodes, Granados, Morales, Ona i Blanca... Han completat el partit i la convocatòria: Carlota Puig, Itziar, Sarah, Alex, Nil, Carla i Aina.

ÀRBITRE: Ricardo Luis López Pazmiño (Bages).