Per la via ràpida a la segona part

07 Abril 2024 Redacció
Morales disputa el cuir al mig del camp Morales disputa el cuir al mig del camp José Botello

El Filial femení suma dotze victòries seguides després de golejar al Vic a terres osonenques en una gran segona part de tot l'equip (0-4).

Lliga · Jornada 25 · 07/04/24 · 18 hores · ZEM Hipòlit Planàs

VIC 0 - 4 EUROPA

No ha estat fàcil per les gracienques a l'Hipòlit Planàs davant un Vic que ha arribat amb vida a la mitja part amb l'empat a zero al marcador. No obstant això, l'equip s'ha refet amb nota per sumar la dotzena victòria seguida a Primera Catalana. L'Europa descansa la setmana que ve i ho farà com a líder destacat de la categoria i esperant encara el que passi en el partit del Palautordera en la tarda de diumenge.

Nil ha estat l'encarregat d'obrir la llauna a la sortida de vestidors i això ha esperonat un Europa que ha trobat ben aviat el segon a les botes de Laia. La golejada ha quedat arrodonida als minuts finals de partit gràcies a les dianes de Vicky i Núria Benet, que avui disputava els seus primers minuts amb el Filial europeista.

VIC: Berta, Roura, Laura, Cristina, Clara, Garcia, Anna, Manon, Aina, Clàudia i Sara... Han completat el partit i la convocatòria: Laura, Fernández, Estel i Suriñach.

EUROPA: Carlota Puig, Mariam, Vicky, Laia, Botello, Itziar, Anabel, Alex, Martina Rodes, Morales i Ona... Han completat el partit i la convocatòria: Maitane, Núria, Nil, Granados, Aina i Blanca .

ÀRBITRE: Albert Sans López (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Martina Rodes i Itziar (Europa).

GOLS: 0-1 (Nil, 53'); 0-2 (Laia, 68'); 0-3 (Vicky, 87'); 0-4 (Núria, 89').

Primera Divisió Femení (Grup 1).

Dotzena victòria seguida. Debut en partit oficial amb el Filial de Núria, futbolista del Juvenil A, que ha marcat el gol final.