Preparades per tot!

15 Gener 2023 Redacció
Montse, gran protagonista de la tarda amb quatre gols Montse, gran protagonista de la tarda amb quatre gols José Botello

El Filial femení suma una nova i contundent victòria al Nou Sardenya davant la Guineueta B (8-0).

Lliga · Jornada 12 · 15/01/23 · Estadi Nou Sardenya · 18:15 h.

EUROPA 8 - 0 GUINEUETA B

El 2023 ha arrencat amb força per al Filial femení europeista després de golejar al Nou Sardenya a la Guineueta B. Després de no poder competir la setmana passada per un nou ajornament, les gracienques han tancat una nova victòria clau abans de visitar La Florida, segon classificat i únic equip que aguanta el ritme de punts de les europeistes. L'equip dirigit per Sara Mérida arribarà al partit més important de l'actual campanya com a líder de la Segona Divisió Catalana.

No ha estat una primera meitat fàcil per a l'Europa, ja que l'equip no ha parat de generar ocasions. No ha estat fins al minut 35 que Alex ha obert la llauna que les escapulades s'han vist per davant al marcador. Amb aquest ajustat resultat el partit ha marxat al descans per donar entrada a una segona part que ha suposat un vendaval ofensiu per les locals davant la impotència del conjunt rival.

Montse ha signat un pòquer de gols, Alex l'ha seguit amb tres dianes i Arann n'ha marcat una. Més enllà del resultat, el matx ha deixat el debut d'Itziar, exfutbolista de l'Europa i que ha tornat en aquest mercat d'hivern, i d'Erin, nova incorporació per a un Filial que lluitarà dimecres per donar el primer cop cap a l'objectiu.

EUROPA: Arantxa, Núria, Catia, Botello, Llanet, Anabel, Alex, Rio, Itziar, Arann i Blanca... Han completat el partit i la convocatòria: Laia, Montes, Morales, Erin, Montse i Sancho.

GUINEUETA B: Maria, Nuria, Relat, Andrea, Sandra, Martin, Meritxell, Sheila, Alba, Tara Maria i Sara... Han completat el partit i la convocatòria: Paulina, Muriel, Noelia, Ainhoa Elizabeth, Laia Cristel, Karen i Yadira.

ÀRBITRE: Cesar Cárdenas Rodríguez (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Erin (Europa) i a Tara Maria (Guineueta B).

GOLS: 1-0 (Alex, 35'); 2-0 (Alex, 52'); 3-0 (Montse, 61'); 4-0 (Alex, 64'); 5-0 (Montse, 72'); 6-0 (Montse, 80'); 7-0 (Arann, 82'); 8-0 (Montse, 83').