Refermant la contundència!

26 Novembre 2023 Redacció
El Filial es fa fort al Nou Sardenya El Filial es fa fort al Nou Sardenya Manuel Morillo

Cinquena victòria seguida pel Filial europeista, que ha superat amb contundència el Figueres a casa per mantenir la bona dinàmica (6-0).

Lliga · Jornada 12 · 26/11/23 · 17 hores · Nou Sardenya

EUROPA 6 - 0 FIGUERES

Era important refermar-se després de la victòria a casa del Can Perallada i així ho ha fet l'Europa B, que suma cinc partits seguits guanyant i es fa fort a la zona alta de la classificació. Inici intens i contundent amb dues dianes d'Ona per obrir un partit que ha marxat al descans amb el 3-0 gràcies a la diana d'Àlex.

El mateix Àlex, a la represa, s'ha encarregat de fer el quart i el cinquè, cedint el sisè a Nil, que ha completat una nova golejada a la Primera Divisió Catalana per continuar una jornada més aspirant a l'ascens de categoria.

EUROPA: Carlota, Mariam, Vicky, Laia, Botello, Montes, Àlex, Martina Rodes, Ona, Magda i Blanca... Han completat el partit i la convocatòria: Maitane, Anabel, Nil, Granados, Morales i Lou.

FIGUERES: Júlia, Daniela, Laia, Mireia, Andrea, Lara, Tania, Yessica del Mar, Maria, Rey i Brandao... Han completat el partit i la convocatòria: Fatumata, Arias, Minobis i Carla.

ÀRBITRA: Enric Bureu Méndez (Barcelona).

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Ona, 16'); 2-0 (Ona, 22'); 3-0 (Àlex, 42'); 4-0 (Àlex, 55'); 5-0 (Àlex, 58'); 6-0 (Nil, 65').