Remuntada d'orgull

11 Maig 2024 Xavi de la Ossa
L'equip celebra un dels gols aquesta tarda al Nou Sardenya L'equip celebra un dels gols aquesta tarda al Nou Sardenya Xavi de la Ossa

El Filial femení es refà del gol inicial de la Fontsanta-Fatjó C suant per aconseguir una important victòria per l'ascens directe (4-1).

Lliga · Jornada 30 · 11/05/24 · 15h. · Nou Sardenya

EUROPA 4 - 1 FONTSANTA-FATJÓ C

L'Europa ha aconseguit una passa important pel títol de lliga derrotant la Fontsanta-Fatjó C, equip que millor ha competit davant les gracienques sumant el partit d'anada (que va acabar amb derrota europeista) i el partit de tornada (on les del Baix Llobregat s'han avançat). Després d'una primera meitat erràtica, les de Sara Mérida s'han refet per sumar tres punts de valor quan resten quatre jornades per finalitzar el campionat.

Ha arrencat imprecís l'equip escapulat en un inici de partit en què s'ha vist sorprès per les seves rivals. La Fontsanta ha trobat la manera de pressionar i fer mal en les transicions. Tot i això, l'equip local ha arribat amb insistència a la porteria de Laia, però la manca d'encert ha acabat penalitzant tant que la Fontsanta ha marxat al descans amb el 0-1 al marcador després que Maria hagi aprofitat una de les poques ocasions visitants de la primera part al 44.

Els canvis al descans han donat un aire fresc a l'Europa, que ha sortit molt més decidit i incisiu. Bella ha marcat el gol de l'empat res més de sortir de vestidors i això ha donat aire a un equip que ha trepitjat l'accelerador aconseguint no només remuntar el matx, sinó portar l'electrònic fins al definitiu 4-1 amb les dianes d'Ona per partida doble i Alex.

EUROPA: Mai, Mariam, Vicky, Laia, Botello, Itziar, Anabel, Alex, Martina Rodes, Nil i Blanca... Han completat la convocatòria i el partit: Carlota Puig, Sarah, Autero, Morales, Aina, Paula López, Ona i Bella.

FONTSANTA-FATJÓ C: Laia, Lidia, Laura, Alba, Diana, Maria, Tamara, Paula, Yael, Magnolia i Lucia... Han completat el partit i la convocatòria: Mireia, Sandra, Ariadna, Dayanna Ruth, Maria del Castillo i Sonia.

ÀRBITRE: Marc Marin Aran (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Tamara i Oscar Nicolas -tècnic- (Fontsanta-Fatjó C).

GOLS: 0-1 (Maria, 44'); 1-1 (Bella, 48'); 2-1 (Ona, 51'); 3-1 (Alex, 54'); 4-1 (Ona, 76').