Sense pressa, però sense pausa!

21 Gener 2024 Xavi de la Ossa
Partit complet i de superioritat de l'Europa B al Nou Sardenya Partit complet i de superioritat de l'Europa B al Nou Sardenya Xavi de la Ossa

L'Europa B guanya amb solvència el Sant Quirze al Nou Sardenya (4-0) i aprofita la derrota del Can Perallada per apropar-se al cim.

Lliga · Jornada 16 · 21/01/24 · 19:30 hores · Nou Sardenya

EUROPA 4 - 0 SANT QUIRZE

Les gracienques agafen velocitat de creuer a la Primera Divisió sumant la seva tercera victòria seguida havent encaixat dos gols en les últimes tres jornades. El Sant Quirze ha vingut a la Vila amb la intenció de fer mal a l'Europa, però el futbol elèctric i combinatiu de l'equip local sumat a una pressió agressiva després de pèrdua han deixat els tres punts a casa.

Tan intenses han estat les europeistes que han obert la llauna als 28 segons de partit gràcies a la diana de Martina Rodes. Sense temps per perdre, Àlex ha facturat el 2-0 abans d'arribar als vint minuts. Les gracienques estaven combinant a molta velocitat i les vallesanes pràcticament no han passat el seu mig del camp amb el cuir controlat. Només ho han pogut fer en una ocasió a la primera meitat quan Alejandra l'ha estavellat al pal.

A la represa, Martina Rodes ha marcat el segon en el seu compte particular i el tercer per a l'Europa, que ha continuat atacant de manera ordenada fins que Blanca ha tancat la golejada amb el quart a cinc minuts de la finalització del matx. Victòria important que, sumada a la derrota del Can Parellada, deixa les escapulades terceres amb tres punts menys que les segones, que tenen un partit menys.

EUROPA: Carlota, Mariam, Laia, Botello, Itziar, Anabel, Alex, Martina Rodes, Nil, Morales i Ona... Han completat el partit i la convocatòria: Maitane, Vicky, Edna, Lou, Blanca, Aina i Emma.

SANT QUIRZE: Mireia, Laia, Maria Iranzu, Laura, Marta, Celia, Raquel, Maria, Alejandra, Carla i Angela... Han completat el partit i la convocatòria: Milenka Guisele, Alba, Fiona, Elisabet, Aina, Carla López i Sara.

ÀRBITRE: Lluís Espallargas Casellas (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Martina Rodes (Europa) i a Maria Iranzu i Fiona (Sant Quirze).

GOLS: 1-0 (Martina Rodes, 1'); 2-0 (Alex, 18'); 3-0 (Martina Rodes, 56'); 4-0 (Blanca, 85').