Tornant per la porta gran!

24 Setembre 2023 Redacció
El Filial celebra el primer gol de Nil El Filial celebra el primer gol de Nil José Botello

L'Europa B torna al camí de la victòria amb contundència golejant a domicili el Vic Riuprimer B per 1-9.

Lliga · Jornada 3 · 24/09/23 · 15:30 hores · Municipal Ramon Cunill i Casajuana

VIC RIUPRIMER B 1 - 9 EUROPA

No hi ha millor manera de tornar a agafar sensacions després d'una derrota que sumar tres punts. La segona sortida europeista seguida havia de ser per recuperar-se del cop a Cirera la setmana passada i així ha estat. Amb contundència i bon futbol, l'equip dirigit per Sara Mérida suma la primera victòria lluny del Nou Sardenya per treure el cap a la zona noble de la classificació.

El partit ha arrencat bé per l'Europa gràcies a les dianes de Nil en dos minuts de diferència. A la mitja hora d'encontre Claudia ha retallat distàncies, però de seguida Laia ha marcat el tercer i amb bastant poc marge ha arribat el quart d'Ana amb què el partit ha marxat al descans. A la represa, Ana, Ona, Àlex, Nil (completant hat-trick) i Carlota han arrodonit una golejada positiva en classificació i en l'aspecte anímic.

VIC RIUPRIMER B: Baruk, Ivet, Berta, Ariadna, Martina, Meritxell, Aina, Alba, Cristina, Clívia i Marta... Han completat el partit i la convocatòria: Pueyo, Claudia i Sira.

EUROPA: Carlota, Mariam, Botello, Anabel, Martina, Nil, Morales, Granados, Itziar, Sancho i Laia... Han completat el partit i la convocatòria: Montes, Àlex, Ona, Ana i Blanca.

ÀRBITRE: Jordi Sánchez Cordero (Osona).

TARGETES: Grogues a Augusto -tècnic- (Cirera).

GOLS: 0-1 (Nil, 5'); 0-2 (Nil, 7'); 1-2 (Claudia, 29'); 1-3 (Laia, 31'); 1-4 (Ona, 34'); 1-5 (Ana, 54'); 1-6 (Ona, 71'); 1-7 (Àlex, 81'); 1-8 (Nil, 83'); 1-9 (Carlota, 85').

Primera Divisió Femení (Grup 1).

Primera victòria de la temporada a domicili. Les gracienques es col·loquen quartes.