Treballar per sumar de tres

28 Gener 2023 Redacció
Foto d'un +3 que ha hagut de treballar-se a fons Foto d'un +3 que ha hagut de treballar-se a fons José Botello

El Filial femení suma una nova victòria al camp de l'Hospitalet Atlètic en una segona meitat on ha costat trobar fluidesa (2-5).

Lliga · Jornada 14 · 28/01/23 · Municipal Provençana · 18:00 h.

L'HOSPITALET ATLÈTIC 2 - 5 EUROPA

El Filial femení ha sumat la seva dotzena victòria consecutiva, però per primera vegada aquesta temporada amb ensurt en forma de gol després del descans que ha ajustat el marcador. La primera part ha estat clarament per les escapulades, que han hagut de treballar per obrir l'electrònic, amb diana d'Alex al minut 24. L'Hospitalet Atlètic ha aconseguit empatar un minut després amb gol de Sandra i l'Europa ha hagut de remar fins als últims cinc minuts per posar el segon (de Laia) i el tercer (de Sancho).

El partit semblava encarat i llest per tancar, però a la represa Anna ha posat el 2-3 al marcador, fent saltar les alarmes a l'equip escapulat. No ha estat una bona segona meitat, ja que ha costat trobar la fluïdesa en el joc amb un equip local molt intens per intentar obtenir més premi del que ja tenia.

Morales ha posat la calma amb diana al minut 56, cosa que ha frenat les aspiracions de l'Hospitalet Atlètic. En el tram final de matx, Erin ha marcat el 2-5 definitiu per donar tres punts més a l'Europa, que continua líder en solitari després de la derrota de La Florida davant la Barceloneta.

L'HOSPITALET ATLÈTIC: Estefi, Andrea, Patricia, Iolanda, Anna, Sandra, Carla, Núria, Sierra, Sheila i Celia... Han completat el partit i la convocatòria: Esperanza Esther, Marcela i Laia.

EUROPA: Carlota, Núria, Laia, Botello, Anabel, Alex, Rio, Itziar, Morales, Montse i Sancho... Han completat el partit i la convocatòria: Catia, Arann, Erin i Blanca.

ÀRBITRE: Juan Miguel Tébar Hernández (Barcelona).

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Alex, 24'); 1-1 (Sandra, 25'); 1-2 (Laia, 40'); 1-3 (Sancho, 41'); 2-3 (Anna, 46'); 2-4 (Morales, 56'); 2-5 (Erin, 83').

Segona Divisió, Grup 4.

Dotzena victòria seguida per celebrar el liderat en solitari. Primera vegada que l'Europa rep dos gols aquesta temporada.