Tres de superioritat absoluta!

29 Octubre 2023 Xavi de la Ossa
Ona controla l'esfèric al mig del camp buscant opcions atacants Ona controla l'esfèric al mig del camp buscant opcions atacants Xavi de la Ossa

Segona victòria consecutiva amb porteria a zero per l'Europa B, que ha superat el Vic al Nou Sardenya en tots els aspectes (3-0).

Lliga · Jornada 8 · 29/10/23 · 18:30 hores · Nou Sardenya

EUROPA 3 - 0 VIC

Guanyar fora de casa és important si després ho materialitzes al Nou Sardenya i així ha estat pel Filial europeista. Partit dominat de principi a final per les gracienques davant un Vic que no ha sortit de camp propi fins als últims quinze minuts, un cop havia rebut el tercer. El control de la pilota, l'agressivitat en la pressió i en els duels i haver marcat una part del gran volum generat a porteria suma tres punts més per mantenir la lluita a la zona noble de la classificació abans de la jornada de descans.

L'Europa ha viscut tot el partit en camp contrari, amb un Vic ordenat que ha buscat fer mal a través de ràpides transicions, però que a l'hora de la veritat no ha generat sobre la porteria d'una tranquil·la Maitane. La superioritat escapulada s'ha traslladat en ocasions, amb un travesser d'Ana, un mà a mà d'Anabel que ha aturat Berta, una acció molt similar de Nil, un xut a l'escaire amb estirada de portera, un cop de cap d'Anabel i un de Nil fora i un xut d'Itziar que no ha trobat porteria. L'escenari era favorable als interessos europeistes, però era important materialitzar per mantenir la tranquil·litat.

Cinc minuts abans de marxar al descans, una bona acció de combinació de l'equip ha deixat Ana sola davant porteria per obrir la llauna i posar l'Europa per endavant. Ara sí, el bon joc s'ha traduït en una diana important per un equip que ha sortit a continuar dominant el partit. El premi ha tornat a arribar en una acció per banda esquerra al minut 64 que ha permès l'arribada d'Anabel de segona línia per clavar el 2-0. Amb les vigatanes encara tancades a camp contrari ha arribat el definitiu 3-0 anotat per Lou. A partir d'aquí, les blanc-i-vermelles han anat amunt, però els tres punts i la porteria a zero s'han quedat al Nou Sardenya.

EUROPA: Maitane, Mariam, Vicky, Laia, Itziar, Anabel, Nil, Granados, Morales, Ona i Ana... Han completat el partit i la convocatòria: Carlota, Àlex, Lou, Sancho i Blanca.

VIC: Berta, Laura, Roura, Masramon, Cristina, Clara, Natàlia, Anna, Manon, Aina i Estel... Han completat el partit i la convocatòria: Clàudia, Sara, Domenech i Alexandra Christine.

ÀRBITRE: Marcel Pagès Tico (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Granados (Europa) i a Anna i Berta (Vic).

GOLS: 1-0 (Ana, 40'); 2-0 (Anabel, 64'); 3-0 (Lou, 72').

Primera Divisió Femení (Grup 1).

Segona victòria seguida i segon partit també amb porteria a zero. Les gracienques es tornen a posicionar en el 'Top 3' de la classificació.