Triomf per pressionar la zona alta!

19 Novembre 2023 Redacció
L'Europa B suma una importantíssima victòria L'Europa B suma una importantíssima victòria José Botello

El Filial femení suma la quarta victòria seguida al camp del Can Parellada, líder de la categoria, refermant-se com a candidat a l'ascens (1-5).

Lliga · Jornada 11 · 19/11/23 · 17 hores · Municipal Can Parellada

CAN PARELLADA 1 - 5 EUROPA

El futbol és consistència i, com una formiga, l'Europa construeix amb paciència sobre uns nous fonaments, tocats per dues derrotes, una nova estructura que permeti edificar un nou ascens de categoria. A poc a poc, però amb la pressa d'una temporada en joc, i amb paciència (fent les coses bé) l'equip assoleix una victòria transcendental al camp del líder de la categoria per retallar distàncies i pressionar la part alta de la taula.

No ha arrencat amb bon peu el conjunt gracienc al Municipal de Can Parellada quan Laia ha avançat l'equip local sobre el quart d'hora de partit. Les gracienques, amb el cap fred, s'han mantingut dins del partit i han aconseguit capgirar el marcador advers abans del descans gràcies als gols de Nil, Sara en pròpia i Ona un minut abans de marxar cap a vestidors. Aguantant la tensió al descans, la represa ha servit per consolidar els tres punts cap al final del matx gràcies a les dianes d'Àlex i Nil.

L'Europa és tercer amb 24 punts, un menys que el Palautordera (segon) i tres menys que el Can Parellada, que té un partit menys que les gracienques. Situació immillorable per competir per l'ascens de categoria. Paciència, però una mica més a prop.

CAN PARELLADA: Mireia, Marta, Ainhoa, Laia, Itamar, Sara, Anna, Patricia, Saray, Lidia i Cristina... Han completat el partit i la convocatòria: Candela, Salvador, Maria i Nadia.

EUROPA: Maitane, Mariam, Laia, Botello, Itziar, Anabel, Àlex, Nil, Granados, Magda i Ona... Han completat el partit i la convocatòria: Carlota, Vicky, Montes, Martina Rodes, Lou, Ana i Blanca.

ÀRBITRA: Adrià Vicente del Mar (Vallès Occidental).

TARGETES: Groga a Granados (Europa).

GOLS: 1-0 (Laia, 17'); 1-1 (Nil, 41'); 1-2 (Sara -pp-, 42'); 1-3 (Ona, 44'); 1-4 (Àlex, 75'); 1-5 (Nil, 82').