Un regal de Nadal anticipat

22 Desembre 2023 Redacció
Tres punts més al sac! Tres punts més al sac! José Botello

En partit avançat de la jornada 15 del campionat de lliga, el Filial femení s'ha imposat en territori arlequinat al Sabadell (1-4).

Lliga · Jornada 15 · 22/12/23 · 20:45 hores · Complex Olimpia

SABADELL 1 - 4 EUROPA

El matx ha començat molt bé pel conjunt gracienc quan Àlex, als 3 minuts de joc, ha foradat la porteria rival i ha obert la llauna d'un partit que l'Europa ha dominat en els següents minuts. A base d'instistència i després d'algunes ocasions clares per fer el segon, aquest ha arribat al minut 25 quan Anabel ha trobat el camí de la xarxa.

Nora Torres, al minut 35, ha retallat diferències en tot just la segona ocasió clara de les arlequinades, però Nil ha clavat un cop psicològic al minut 45 amb l'1-3. Els primers minuts del segon temps no han registrat arribades clares a les àrees Passada l'hora de partit les locals es podrien haver ficat dins el partit amb un xut a la fusta però el que ha acabat arribant és la sentència del matx a tres minuts de complir-se el temps reglamentari, aprofitant Júlia una segona jugada a la sortida d'un córner.

Tres punts més per a les gracienques en una jornada avançada que servirà per encarar les immediates festes nadalenques terceres a la classificació de la Primera Divisió.

.

SABADELL: Sade, Nora Torres, Elena, Júlia, Maria, Verònica, Natàlia, Yasmine, Ana, Carla i Nora Ruiz... Han completat el partit i la convocatòria: Sofia, Candela Carpintero, Iliana, Vega, Zaira, Sonia, Candela Fraga i Natasha.

EUROPA: Carlota Puig, Vicky, Laia, Botello, Anabel, Àlex, Martina, Alba, Ona i Paula López... Han completat el partit i la convocatòria: Mai, Carlota, Magda Mola, Clara Vendrell i Júlia.

ÀRBITRA: Irene López Bustrenga (Vallès Occidental).

TARGETES: Cap.

GOLS: 0-1 (Àlex, 3'); 0-2 (Anabel, 25'); 1-2 (Nora Torres, 35'); 1-3 (Nil, 45'); 1-4 (Júlia, 87') .