Estrena històrica rodona!

09 Octubre 2022 Xavi de la Ossa
Primers tres punts aconseguits Primers tres punts aconseguits Xavi de la Ossa

El Filial femení supera l'Hospitalet Atlètic (8-0) en el primer partit de la seva història amb una gran actuació al Nou Sardenya.

Lliga · Jornada 1 · 09/10/22 · Nou Sardenya · 19:00 h.

EUROPA 8 - 0 HOSPITALET ATLÈTIC

El primer dia ha arribat per un Filial femení que tenia ganes de competició després de completar una bona pretemporada. Les europeistes han arrencat el campionat de manera immillorable després de superar l'Hospitalet Atlètic a la gespa del Nou Sardenya. Començant i acabant per Montse, primera golejadora històrica del Filial, l'equip ha deixat molt bones sensacions en l'estrena de la Segona Divisió.
Tot i el resultat final, l'equip ha xocat amb una molt bona actuació de Carolina, portera visitant, qui ha estat constantment desviant el perill que generaven les gracienques. El primer gol ha hagut d'esperar, ja que en la primera acció del partit, Botello ha passat en profunditat cap a Montse i aquesta ha enviat la pilota al pal. En el següent intent, la mateixa Montse ha vist com el seu xut era aturat per la portera visitant i a la tercera, al minut 9, ha anat la vençuda amb una rematada molt estètica de la '19' per clavar l'1-0.

A partir d'aquí l'Europa ha agafat velocitat i ha aconseguit arribar al 6-0 abans de marxar al descans. No obstant això, Carolina ha evitat primer un bon tir d'Alex al pal llarg amb una gran estirada. En la següent acció, el davanter gracienc s'ha tret l'espineta marcant el 3-0. Anabel s'ha estrenat també com a anotadora en una bona acció individual on ha regatejat la portera i, quasi sense angle, ha fet el quart. Laia i Llanet s'han apuntat els dos següents gols abans d'encetar el camí dels vestidors.

A la represa, l'equip dirigit per Sara Mérida ha intentat madurar més les accions amb la pilota als peus i s'ha provat en diferents contextos. Les ocasions han estat moltes, però de nou la portera de l'Hospitalet Atlètic ha rebutjat el perill. Montse, molt activa durant tot el partit, ha protagonitzat una gran acció individual per banda al minut 60 i ha deixat la pilota en safata de plata a Anabel, qui només l'ha hagut d'empentar. L'últim gol ha arribat a tres minuts del final obra d'una Montse que ha arrodonit així la seva bona actuació individual i la global de l'equip en l'estrena històrica.

EUROPA: Anna, Laia, Catia, Botello, Llanet, Anabel, Alex, Morales, Montse, Sancho i Blanca... Han completat el partit i la convocatòria: Arantxa, Núria, Montes i Claudia.

HOSPITALET ATLÈTIC: Carolina, Andrea, Estefania, Patricia, Iolanda, Esperanza Esther, Sandra, Núria, Anna, Laia i Sheila... Han completat el partit i la convocatòria: Laura, Saray i Veronique Marcela.

ÀRBITRE: Raid Houms Acdi (Barcelona).

TARGETES: Groga a Montes (Europa)

GOLS: 1-0 (Montse, 9'); 2-0 (Anabel, 14'); 3-0 (Alex, 16'); 4-0 (Anabel, 19'); 5-0 (Laia, 25'); 6-0 (Llanet, 41'); 7-0 (Anabel, 60'); 8-0 (Montse, 87').

Segona Divisió, Grup 4.

El primer gol de la història del Filial femení ha estat per Montse. Un cop finalitzat el partit, les jugadores del Filial, acompanyades per algunes futbolistes del Primer Equip i el Juvenil A, han acomiadat a Maria Soler, fisioterapeuta del club durant l'última temporada.