La crònica d'un ascens somiat

10 Juny 2024 Oriol Rosell
Campiones de lliga Campiones de lliga Àlex Martínez

El Filial femení ja és equip de Preferent i campió de lliga després de derrotar el Seagull per 9-1.

Lliga · Jornada 34 · 09/06/24 · 18:45h. · NOU SARDENYA

EUROPA 9 - 1 SEAGULL

Ha calgut esperar fins a l'última jornada, però finalment el Filial femení ha assolit el títol amb una victòria contundent. L'expectativa era alta, i l'equip no ha decebut. Només ha calgut esperar fins al minut 13 de partit perquè s'obrís la llauna i, a partir d'aquí, han seguit una sèrie de gols que han reflectit la superioritat del conjunt.

Al descans, l'Europa ja guanyava per quatre gols a zero, i l'ambient al camp era clarament festiu. A la segona meitat, l'Europa ha anotat cinc gols més, mentre que el Seagull ha aconseguit el gol de l'honor, deixant el marcador final en un 9-1 que demostra, sense dubte, el merescut campionat de lliga del Filial.

El balanç final de la lliga és immillorable. L'equip ha sumat 84 punts, amb només 4 derrotes, 169 gols a favor i només 18 en contra, esdevenint l'equip amb més punts, el més golejador i el menys golejat. Aquestes xifres parlen per si mateixes. A més, el Filial ha estat protagonista en la taula de golejadors, on Alex ha estat el màxim realitzador amb 37 gols en 32 partits.

Aquest títol no només és una recompensa a la constància i el treball dur de tota la temporada, sinó que també obre les portes a noves fites a Preferent. Enhorabona, campiones!

EUROPA: Mai, Vicky, Laia, Botello, Itziar, Anabel, Sarah, Alex, Martina, Alba, Ona. Han completat el partit Mariam, Nil, Carlota, Carlota Puig, Aina, Autero, Paula, Blanca i Llorens.

SEAGULL: Herrero, Hernandez, Fontanet, Saizar, Poquet, Capilla, Manent, Maqueda, Milà, Carrancà, Vigo.

ÀRBITRE: Juan Miguel Tebar Hernandez (Barcelona)

TARGETES: Cap.

GOLS: 1-0 (Alex, 13’); 2-0 (Alex, 26’); 3-0 (Sarah, 36’); 4-0 (Ona 39’); 5-0 (Ona, 62’); 6-0 (Carlota, 67’); 7-0 (Nil, 69’); 7-1 (Marta, 73’); 8-1 (Nil, 76’); 9-1 (Carlota, 79’).