Agafant embranzida!

04 Desembre 2022 Xavi de la Ossa
Adnane celebra el gol que ha tancat el partit Adnane celebra el gol que ha tancat el partit Xavi de la Ossa

El Filial masculí supera el Martorell al Nou Sardenya (3-1) per arribar a les tres victòries seguides i escalar posicions.

Lliga · Jornada 10 · 04/12/22 · 12:00 h. · Nou Sardenya

EUROPA 3 - 1 MARTORELL

L'Europa comença a agafar ritme a la Primera Catalana sumant la seva tercera victòria consecutiva en un encontre que ha tingut un regust amarg per la pèrdua de coneixement de Kengo, que ha hagut d'abandonar el Nou Sardenya en ambulància. Quant al futbol, tampoc ha estat una matinal rodona pels escapulats, que han aconseguit aguantar un gran partit visitant, però que ha acabat amb victòria local. Un grandíssim Adnane, amb dos autèntics golassos, ha tancat una victòria que posiciona el Filial masculí a poca distància de les posicions que donen ascens a la nova Superlliga Catalana la pròxima temporada.

No és fàcil guanyar partits i l'Europa ho ha viscut en primera mà a la Vila de Gràcia. Un xut tou de Sergi a les mans del porter visitant ha obert l'encontre, que ràpidament ha agafat color vermell i blanc obligant Martí a fer dues estirades espectaculars per evitar que el Martorell hagi obert el marcador. L'Europa ha respost amb contenció i atac en forma de primer gol gràcies a una acció combinada entre Manel i Sergi que ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa. L'efecte atordidor ha pogut ser més exagerat, però Michael no ha pogut enviar endins cap de les dues ocasions consecutives de què ha gaudit. La primera part ha acabat amb una nova estirada de Martí i el rebot d'Eric Iglesias que no ha agafat porta.

Abans d'arribar al descans, però, el partit ha estat una bona estona aturat perquè en una acció de joc fortuita Kengo ha xocat amb el cap contra un rival i ha perdut el coneixement. El futbolista ha abandonat el Nou Sardenya en llitera en bon estat, la millor de les notícies. Amb l'ensurt sobre la gespa s'ha reprès el partit, sense història el restant de la primera part, i amb una millor segona meitat dels graciencs, tot i que ha arrencat amb Eric Iglesias, exjugador del Juvenil A del club, marcant un penal favorable als visitants. L'Europa ha respost amb més presència en atac i amb dos brutals gols anotats per Adnane. El primer ha estat una acció individual per l'escaire i el segon una pilota cap a ell que ha enviat endins amb un toc suau amb l'esquerra.

EUROPA: Martí, Manel, Dani (Sicu, 46'), Morlans, Boriko, Kengo (Marcel, 42'), Jandro (Samsó, 61'), Sergi, Adnane, Víctor (Cabezas, 83') i Michael (Gabi, 83').

MARTORELL: Toni, Izan Espinosa (Aymane, 83'), Caballeria, Víctor García, Alfredo (Pol, 73'), Eric Iglesias, Marki, Oliver (Kanta, 61'), Marc Torres, Garrido (Saldaña, 83') i Pau (Ross, 61').

ÀRBITRE: Francisco Javier Cozar Garrancho (Girona), assistit per Pau Tellez Soler i Ernest Molina Hernández (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Boriko, Jonathan Ruiz -tècnic- i Víctor (Europa) i a Pau, Oliver, Izan Espinosa, Vítor García i Toni (Martorell). Expulsió per doble groga de Sicu al minut 89 (Europa).

GOLS: 1-0 (Manel, 11'); 1-1 (Eric Iglesias, 52'); 2-1 (Adnane, 64'); 3-1 (Adnane, 81').

Primera Catalana, Grup III.

Tercera victòria seguida del Filial masculí. Kengo ha hagut de retirar-se assistit per l'ambulància després de quedar-se inconscient sobre la gespa del Nou Sardenya. L'ensurt ha quedat en res i el jugador ha retornat a casa seva la mateixa tarda. Estrena anotadora d'Adnane amb el Filial europeista.