Amb pas ferm

08 Novembre 2015 Fran Capell
Nova victòria a casa Nova victòria a casa Fran Capell

L’ Europa B ha aconseguit una treballada victòria davant un ordenat Sant Pol (1-0). El filial manté així el liderat recuperat la darrera jornada. El gol del triomf ha arribat a les acaballes del matx, gràcies a l'encert de Dani a assistència de Blanes.

Lliga, Jornada 10 · Segona Catalana grup II · 08/11/15 · 12 hores

1 - 0 SANT POL

Ha sortit endollat el conjunt escapulat i ja als deu segons del partit Lozano s'ha internat per banda dreta però la seva centrada l'ha aturat sense complicacions Sergi. El domini, en aquests primers deu minuts, ha estat escapulat, però de mica en mica, el Sant Pol s'ha anat traient la son de les orelles i en una bona jugada Jiménez ha cedit a Pacheco que, de primeres, ha fet lluir Enric. Cinc minuts després, Alberto s'ha llençat a terra per escombrar una pilota molt perillosa quan Pacheco tenia una posició òptima per fer el primer.

David Vilajoana no ha deixat de donar indicacions als seus jugadors per tal de frenar les escomeses de l'equip visitant. Ferri ho ha intentat després d'una bona jugada personal, però el seu xut ha sortit desviat. Ha semblat que l'Europa recupava la intensitat de l'inici i als darrers minuts ha tornat a fer-se present a dalt. Primer era Carlos que feia poc havia entrat per Ferri, lesionat, qui ha rematat de cap una bona centrada de Guille. Poc després, Camps ha provat de sorprendre Sergi que no ha aconseguit blocar i la defensa ha desfet el perill. La primera part ha acabat sense gols i amb un Europa que no trobava espais.

La segona part ha començat amb una bona oportunitat del Sant Pol quan Jiménez ha xutat des de la frontal i Enric ha aconseguit desviar a córner. El domini ha estat altern en els primers minuts. L'Europa ha portat perill en diferents ocasions amb xuts llunyans de Carlos primer i Camps després. El tècnic escapulat ha fet entrar Antonio i Blanes per intentar arribar amb més perill a l’àrea santpolenca i recuperar pilotes al mig del camp. A partir de llavors, el Filial ha pres la possessió de la pilota i les arribades escapulades han estat constants. Primer ha estat Carlos que no ha arribat a pentinar una centrada genial d'Àlex des de l'esquerra de l'atac.

El Sant Pol ha reculat donant per bo l'empat i ha sortit amb velocitat per sorprendre l'Europa en alguna contra. A falta de dotze minuts pel final, Dani ha sortit per Camps i la seva entrada ha estat providencial. En una bona jugada per banda dreta, Blanes ha centrat ras cap enrere i Dani, entrant des de el darrere, desfeia l'empat. A les acaballes, Carlos ha pogut sentenciar però, després de regatejar Sergi que ha sortit a la desesperada per aturar-lo, s'ha entretingut amb la pilota als peus i ha donat temps a la defensa santpolenca per desfer el perill.

EUROPA: Enric, Guille, Mas, Alberto, Àlex, Chispas (Antonio 62’), Ferri (Carlos 35’), Camps (Dani 78’), Nacho (Blanes 62’), Víctor i Lozano (Valdés 75’).

SANT POL: Sergi, Coll, Genís, Vallejo, Eric, Jiménez (Ferran 59’), Shuta (Feliu 75’), Pacheco (Waggeh 59’), Mahamadou (Germán 83’), Jaume (Carles 75’) i Pol.

ÀRBITRE: Albert Ganduxe assistit a les bandes per Eric Velázquez i Oriol Duran.