Amb pas ferm

28 Novembre 2021 Redacció
Una jugada del matx Una jugada del matx Xavi de la Ossa

L'Europa B no ha fallat davant el cuer de Segona Catalana, la Gramenet, en un partit decidit durant la darrera mitja hora del matx (4-0).

Lliga · Jornada 9 · 28/11/21 · Estadi Nou Sardenya · 18:30 h.

EUROPA 4 - 0 GRAMENET

La història Gramenet ocupa el darrer lloc de la categoria amb només 1 punt i aquest diumenge tampoc ha pogut sumar a Gràcia davant l'Europa, qui segueix instal·lat a la segona posició seguint l'estela del Turó de la Peira. El marcador s'ha obert ben d'hora, quan més d'un encara no estava ni assegut al Nou Sardenya: Sergi ha obert la llauna als dos minuts fruit d'una acció combinada amb un bon xut des de la frontal de l'àrea.

Amb tot, aquesta ha estat l'única diana de la primera part, on la Gramenet ha tingut alguna ocasió i ha dut el pes de les aproximacions mitjançant el servei de faltes i córners. A la represa, l'Europa ha tingut un control de pilota més global, jugant més a camp contrari i generant més ocasions. Morlans ha començat a establir la tranquil·litat pels graciencs amb el 2-0 al minut 66.

En el tram final, Xavi Lao després d'una assistència de Manel (minut 82) i Gabi (en el penúiltim minut del temps reglamentari creuant la pilota) s'han sumat a la festa per arrodonir el 4-0 final.

EUROPA: Pau, Manel, Vargas (Pol, 78'), Ibar, Guillem, Kengo, Boulasie (Morlans, 45'), Sergi, Monde (Xavi Lao, 45'), Julián (Marcel, 45') i Michael (Gabi, 79').

GRAMENET: Juan Sebastian, Iruii, Mauro, Ayoub, Eder, Brian, Ibrahima, Leonardo (Ifeanyi, 51'), Jhon Jairo, Pedro i Julio César (Rafael, 45').

ÀRBITRE: Sergi Baño González (Vallès Occidental), assistit per Joan Mata Parraga i Josep Salomó Safont (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Vargas, Marcel, Guillem i Pol (Europa).

GOLS: 1-0 (Sergi, 2'); 2-0 (Morlans, 66'); 3-0 (Xavi Lao, 82'); 4-0 (Gabi, 89').