Aquesta era inesperada

28 Gener 2018 Redacció
Espectacular acció davant la sortida del porter Espectacular acció davant la sortida del porter Albert Ramírez

L'Europa B ha caigut derrotat al Fortpienc davant l'UD Parc (1-0) en un partit per oblidar i que frena la progressió de l'equip a la taula.

Lliga · Jornada 19 · 28/01/17 · 12 hores

PARC
1 - 0 EUROPA

Una derrota inoportuna és la que ha patit el Filial de l'Europa al Pont de Marina. Els locals han imprimit més caràcter i ganes per endur-se un partit que s'ha resolt per la mínima en un córner mal defensat pel conjunt escapulat i que ha suposat l'1-0 final, obra d'Ander a tres minuts d'arribar al descans del partit.

A la represa, els jugadors escapulats, poc precisos avui i gens encertats, han intentat la remuntada però s'han vist impotents davant la pròpia falta de claredat davant la porteria rival. El canvi de Soto ha aportat la nota positiva a destacar, però no ha resultat suficient per sumar punts.

El mal resultat se suma a la derrota de la setmana passada contra el líder -aquesta més lògica i assumible-, fet que fa que l'equip hagi de millorar registres a partir del proper febrer si no vol deixar en sac trencat l'excel·lent primera volta de la lliga que l'havia tingut líder moltes setmanes i, posteriorment, en plaça de promoció d'ascens a Primera Catalana.

PARC: Roselló, Hidalgo, Vayreda, Ángel García, Prat, Yagüez, Addoum (Anouar, 71'), Ander (Camps, 83'), Nicolás (Dani Monter, 79'), Álex Cano (Mouad, 83') i Villalba (Leonardo, 71').

EUROPA: Joan Compte, Ayllon, Marc Vicente, Marty (Pol Grau, 71'), Carreté, Camps, Ferran Esteve (Soto, 54'), Prats, Enrique, Rodon i Alieu.

ÀRBITRE: Víctor De la Iglesia Muñoz (Vallès Occidental), assistit per Héctor Víctor Badillo Peralta i Adrian Mengual Valenzuela (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Ander -dues i expulsió minut 84-, Hidalgo, Yagüez, Vayreda i Roselló (Parc) i a Prats i Pons (Europa).

GOLS: 1-0 (Ander, 42').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.