Bentornat, Mas!

18 Desembre 2016 Nicolás Arlanzón
El gol triomfant de Mas El gol triomfant de Mas Nicolás Arlanzón

Un gol del central de l'Europa B en el seu retorn als terrenys de joc ha permès els graciencs superar el Carmelo per la mínima (0-1).

Lliga · Jornada 15 · 18/12/16 · 12 hores

CARMELO
0 - 1 EUROPA

L’Europa B s’ha endut els tres punts en la seva visita a un dels camps més petits de la categoria: el Complex Esportiu Carmel. Les curtes dimensions del terreny de joc han permès els pocs aficionats assistents gaudir d’un gran partit que no s’ha decidit fins poc abans del xiulet final. L’enfrontament ha comptat amb un alt ritme des de l’inici. De fet, la primera ocasió dels locals ha arribat al primer minut. Als set de joc, el Carmelo ha reclamat unes mans dins de l’àrea. Poc abans, Villegas ha tingut una nova oportunitat per avançar el seu equip. Prats i Carreté han estat els protagonistes de la resposta gracienca amb un parell de jugades clares.

En una primera part d’anada i tornada, tots dos han intentat castigar els errors del seu rival. A més a més, tant el Carmelo com l’Europa han buscat sorprendre a pilota aturada. També ho han provat des de la banda, ja que cada servei lateral s’ha acabat convertint en una jugada de perill. Al minut 24, els carmelencs han estavellat la pilota al travesser. Poc després, Ferran també s’ha trobat amb el pal en l’ocasió més clara dels escapulats. En la següent jugada, Coro també ha pogut fer el 0-1 amb una rematada de cap. Minuts després, Prats ha provat sort amb un ajustat servei de falta. Poc abans del final, Pablo ha evitat que els locals desfessin l’empat amb una gran estirada. En la jugada posterior, Llagostera ha enviat la pilota als núvols.

La segona meitat ha estat força similar. De nou, el Carmelo ha estat el primer en avisar. Per sort, Soto, molt atent, ha tret sota pals el xut en solitari d’un Castro que, minuts més tard, ha comptat amb una nova ocasió. Al 59, Soto ha intentat sorprendre el porter des de lluny. El matx no ha perdut intensitat en cap moment i, quan semblava que ho anava a fer, tots dos tècnics han fet substitucions. Mas, en el centre del camp, Ayllón, en defensa, González i Siyul, en atac, han estat els escollits per Vilajoana. Al 71, Torrentbó ha estavellat la pilota al travesser amb un xut col·locat. El gol del triomf escapulat s’ha fet esperar fins gairebé el temps afegit.

Quan el partit semblava que acabaria amb un just 0-0, Mas, en una jugada a pilota aturada, ha fet el gol de la victòria pels graciencs. El defensa escapulat, que ha ocupat una posició poc habitual en el seu retorn als terrenys de joc després de diverses jornades lesionat, ha baixat la pilota dins l’àrea per, posteriorment, enviar la pilota al fons de la porteria amb una rematada poc ortodoxa amb la tíbia. Un gol molt festejat per tot l’equip, que s’ha unit en una pinya per celebrar-lo.

CARMELO: Porqueras, Solano, Vea, Castro, Casas, Falcón, Chkirou (Armango, 53'), De la Iglesia (Paredes, 85'), Villegas (De Haro, 70'), Adams i Llagostera.

EUROPA: Pablo, Cuadri (Ayllon, 62'), Andújar, Vicente, Mata, Prats, Soto (González, 72'), Coro (Mas, 62'), Ferran, Torrentbó i Carreté (Siyul, 80').

ÀRBITRE: Zohair Lazar assistit per Yassine Lazar i Said El Hamoudi.

TARGETES: Grogues a Adams i Rivera (Carmelo) i a Torrentbó (Europa).

GOLS: 0-1 (Mas, 89’).

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.