Bon vent a la ratxa d'empats!

15 Febrer 2016 Nicolás Arlanzón
L'Europa B pot tornar finalment a celebrar un triomf L'Europa B pot tornar finalment a celebrar un triomf Nicolás Arlanzón

Malgrat dominar el partit 3-0 abans del descans, els escapulats van estar a punt de veure venir un nou empat. L’Europa va pagar la seva inexperiència i el Carmelo va estar a punt de donar la sorpresa. Finalment, 3-2.

Lliga, Jornada 20 · Segona Catalana grup II · 14/02/16 · 17 hores

3 - 2 CARMELO

Els graciencs, amb ganes de tornar a guanyar, van sortir al camp molt actius i pressionant el seu rival. No obstant, cap dels dos equips es va fer amb el control de la pilota durant els primers minuts de partit. Malgrat no comptar amb la possessió, l’Europa va avisar al minut 4 amb una jugada que podria haver suposat el primer gol de la tarda si l’àrbitre no l’hagués anul·lat per fora de joc d’un Borrull que havia acabat enviant la pilota al fons de la xarxa. Poc minuts després, va ser el torn del Carmelo amb un xut llunyà de Cristian que es va acabar enverinant. Enric es va mostrar força segur en aquesta ocasió i va poder acabar refusant la pilota.

Amb el pas dels minuts, el Filial va anar augmentant la seva pressió, causant molts dubtes a un Carmelo que tenia problemes per mantenir la possessió. Fruit de la millora de joc dels escapulats, l’Europa es va avançar al minut 11 amb un gol de Torrentbó després d’una ràpida i col·lectiva jugada que va sorprendre al rival. El davanter, amb un bon control dins de l’àrea, va acabar creuant la bola per fer el 1-0. El segon gol del partit no es va fer esperar gaire, ja que Rodón va fer el 2-0 al minut 17 aprofitant una centrada de Borrull al segon pal. Després d’aquest segon gol, el Carmelo va augmentar la seva intensitat i va començar a crear un cert perill, encara que no va comptar amb gaire encert de cara a porta. Per exemple, al minut 24 Pedro va comptar amb una ocasió molt clara però el seu intent de vaselina no li va sortit gaire bé.

Quan millor estava jugant el Carmelo, va arribar el tercer de l’Europa gràcies a una nova rematada a plaer de Josa dins de l’àrea. De nou, l’equip visitant va intentar reaccionar després del gol, però una millora en la defensa escapulada va fer que el resultat no es mogués abans del descans. A la represa, el partit va continuar amb una dinàmica força similar, ja que el Carmelo va seguir amb la seva intensitat amb la finalitat de retallar distàncies. Per la seva part, l’Europa no va poder crear gaire perill malgrat el seus intents de sorprendre per les bandes i al contraatac. El que sí que va comptar amb ocasions va ser el Carmelo, que al minut 62 va començar a retallar diferències amb un gol de falta de Cristian que va sorprendre a un Enric que es trobava una mica descol·locat.

Aquest 3-1 va fer creure els visitants que tenien opcions, cosa que va fer que les inseguretats creixessin en un Europa que va poder matar el partit amb un cop de cap de Rodón que va marxar massa alt. Malgrat una petita millora en el seu joc, els escapulats no van saber frenar a un rival que cada vegada anava a més i que creava nombroses ocasions, totes elles sense gaire perill.  El Filial va pagar la seva joventut i no va poder fer front a estones a un rival molt més ficat en el partit. Les imprecisions van portar a l’Europa a rebre el 3-2 després d’un embolic defensiu en un llarg servei de banda que Raul va aprofitar. Per sort, aquesta va ser la última jugada del Carmelo que va acabar al fons de la xarxa. No obstant, no va ser l’últim ensurt, ja que els visitants van estar a punt de complicar el partit al descompte. Amb el xiulet final, els jugadors graciencs van esclatar d’alegria i van expulsar tota la ràbia continguda després d’haver sumat nou empats consecutius.

EUROPA: Enric, Guille, Kevin, Más, Álex (Alberto,72’), Rodón (Chispas, 72’), Josa, Camps, Torrentbó, Borrull (Fidi, 88’)i Valdés (Estavillo, 75’).

CARMELO: Rivera, Albert, Héctor Tejera, Ramón, Ismael, Álex (Raúl, 81’), Daniel, Jordi (Javier, 36’), Pedro (Jose, 57’), Cristian i Óscar (David, 57’).

ÀRBITRE: Roger Giró assistit per Abdelaziz Ajdir i Javier Fernández.

TARGETES: Grogues a Borrull, Mas, Torrentbó, Àlex, Enric, Alberto i Josa (Europa) i a Javier, Daniel i Ismael (Carmelo).

GOLS: 1-0 (Torrentbó, 11’); 2-0 (Rodón, 17’); 3-0 (Josa, 31’); 3-1 (Cristian, 62’); 3-2 (Raul, 89’).

Jornada 20 del campionat regular de la Segona Catalana grup II.

L'Europa B posa punt i final a una singular i inèdita ratxa de 9 empats consecutius.