Bona feina però derrota a Montcada

13 Octubre 2019 Redacció
Osorio en imatge de la pretemporada Osorio en imatge de la pretemporada Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

Un gol de Sekou Kante al minut 73 ha acabat decidint el duel en favor del San Juan Atlético Montcada davant el Filial de l'Europa (1-0).

Lliga · Jornada 6 · 13/10/19 · 12 hores

SAN JUAN MONTCADA
1 - 0 EUROPA

L'Europa B ha començat molt endollat al partit, sense rebre cap tipus de perill per part del conjunt local. Amb tot, en una superfície d'estretíssimes dimensions els europeistes tampoc han generat excessiu perill. Només una pilota llarga, que ha controlat Javi sense poder definir, podria comptar com a ocasió.

A la segona part la tònica ha sigut similar, però incrementant el domini visitant. Amb tot, un error en un servei de banda ha estat pentinat per Sekou per transformar el que, a la llarga, seria únic gol del partit. L'Europa ha buidat el pap per intentar capgirar la situació, tenint diverses ocasions de gol no finalitzades. A destacar la darrera opció del partit, amb una falta lateral que fins i tot el porter Tomás ha pujat a rematar-la. Precisament ha estat Tomás qui ha connectat amb la pilota que, quan ja entrava per l'escaire, ha estat refusada a córner per l'altre porter, Alfonso.

L'Europa ha acabat marxant sense premi d'un camp complicadíssim però havent mostrat, sobre la gespa, molt bona feina. El Filial gracienc ha donat la cara però hi ha dies on la sort no acompanya.

SAN JUAN MONTCADA: Alfonso, Ruben, Pablo Nicolás, Daniel, Alejandro, Joel (Albert, 84'), David (Sekou, 70'), Rafael José, Álex (Jorge, 55' i aquest per Jashua, 88'), Javier i Santiago Alberto.

EUROPA: Tomás, Ignasi, Ramon, Kengo (Pau, 21'), Pol, Caldú (Osorio, 84'), Fran (Jesús, 84'), Miki Puerto, Javi (Víctor, 60'), Ivan (Albert Martí, 60') i Marc Muñoz.

ÀRBITRE: Adam Chohabi Ammi (Penedès-Garraf), assistit per Álvaro Villodres Navarro i David Menor Arenas (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Álex, Javier i Ruben (San Juan Montcada) i a Pau, Miki Puerto i Caldú (Europa).

GOLS: 1-0 (Sekou, 73').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.