CAMPIONS DE SEGONA CATALANA!

22 Maig 2022 Àngel Garreta
La lliga, al sac!!! La lliga, al sac!!! Maria Vidal

L'Europa B, remuntant el marcador davant el Barberà (2-1), ha posat la cirereta del pastís de la temporada: el títol de lliga.

Lliga · Jornada 29 · 22/05/22 · Nou Sardenya · 19:30 h.

EUROPA 2 - 1 BARBERÀ

Si l'any passat va ser el Primer Equip qui va assolir ascens i títol, enguany el Filial ha agafat el relleu del 'doblet'. En un nou partit molt patit a casa, els de Josep Maria Gené li han donat la volta al 0-1 inicial del Barberà. Ricki Vidal, autor dels dos gols, ha certificat el campionat de lliga a una jornada pel final de la temporada regular.

L'inici del matx ha estat de clar domini gracienc, però sense generar ocasions clares de gol. Víctor Vilajosana ha tingut les aproximacions més destacades, primer en una pilota dividida on ha guanyat la partida el porter i, després, en un xut dins l'àrea que ha sortit rebotat a córner. Quan millor estava l'Europa, ha arribat el gol visitant. Grego, des de fora l'àrea, ha engaltat una rosca perfecta a l'escaire impossible d'aturar per Pau. Un golàs que ha significat el 0-1.

A partir d'aquí al conjunt europeista li ha costat molt trobar opcions clares de gol. Joc imprecís, en ocasions precipitat i, perquè no dir-ho, un Barberà molt ben ordenat posicionalment. Un xut de Michael al minut 43, que ha sortit fregant el pal, ha estat el darrer intent local abans del descans.

Als nou minuts de la represa, una combinació entre Xavi Lao i Ricki Vidal ha deixat aquest gairebé sol de cara a porteria. En entrar a l'àrea, Ricki ha etzibat una rosca que ha entrat a l'alçada del travesser per a signar l'empat. El gol ha donat ales a un Europa que ha realitzat millor segon temps que no pas primer.

Amb tot, el segon gol no arribava: ni per bandes, ni pel mig, ni tampoc a pilota aturada... fins que al minut 84, gairebé al mateix moment que va arribar el gol de l'ascens unes jornades enrere, Manel ha centrat a l'àrea i Ricki Vidal, de cap, ha enviat la pilota al fons de la xarxa per a deliri de tots. Fins el final, control del partit davant un Barberà fos físicament i esclat d'eufòria amb el xiulet final. Som l'Europa B... i som CAMPIONS DE LLIGA!

EUROPA: Pau, Manel (Hayati, 88'), Morlans, Pol, Dani (Shinn, 63'), Kengo, Ricki Vidal, Sergi (Gabi, 45'), Xavi Lao (Marcel, 88'), Víctor i Michael (Jandro, 88').

BARBERÀ: Pau, Castro, Aladar (Álex, 68'), Monclús, Creus (Éric, 63'), Manel, Benavente, Grego (Romero, 77'), Jon, Bellón (Raya, 68') i Andrés (Brian, 63').

ÀRBITRE: Oriol Martínez Macià (Maresme), assistit per David Romero Sánchez i Younes Chiheb Alouata Serroukh (del mateix col·legi).

TARGETES: Cap.

GOLS: 0-1 (Grego, 15'); 1-1 (Ricki Vidal, 54'); 2-1 (Ricki Vidal, 84').

Segona Catalana Grup V.

Triomf que certifica matemàticament el títol de lliga del grup 5 de Segona Catalana a 1 jornada pel final.