Cau el líder al Nou Sardenya!

06 Abril 2019 Àngel Garreta
Matrícula d'honor a la segona volta Matrícula d'honor a la segona volta Jordi Batuecas

L'Europa B ha confirmat per quin motiu és el millor equip del 2019 a Segona Catalana. El líder, el Mataró, ha caigut avui 3-2 a l'estadi gracienc.

Lliga · Jornada 28 · 06/04/19 · 17:30 hores

3 - 2 MATARÓ

bannercroniquesfilial

La segona volta del Filial escapulat d'aquesta temporada serà recordada molts anys: partint del pou del descens, l'Europa B ha signat una ratxa estratosfèrica per ocupar actualment la cinquena plaça en un fet gairebé sense precedents a la categoria.

Quant al matx, el líder s'ha avançat a l'estadi passat el quart d'hora en una centrada d'Aleix Cirera que s'ha tancat i, no tocant la pilota ni defensa ni porter, ha trobat el fons de la xarxa. No obstant, la resposta escapulada ha estat ràpida amb una diana de Marc Muñoz. A partit de l'empat, l'Europa ha estat clar dominador de la resta de la primera part, especialment amb un Miki Puerto estelar en zona de tres quarts i que ha signat el 2-1 etzibant una forta canonada diagonal des de 20 metres i colant la pilota ajustada a la base del pal llarg.

A la represa el Mataró ha fet un pas endavant i les forces s'han igualat més, arribant a dominar el partit a estones els groc-i-negres. Fruit d'aquest domini ha arribat l'empat: Tomás ha refusat amb una mà un fort xut des de dins l'àrea i el rebot de la pilota ha caigut mort a l'àrea petita, tot veient com Víctor Yustos, sense oposició, xutava a porta mig buida. A partir d'aquest moment s'ha vist un partit trencat, dinàmic i molt obert on tot podia passar. L'Europa ha donat el cop de gràcia al minut 73 en una contra on Javi ha obert per Albert Martí, aquest ha xutat, la pilota, rebotada en un rival, ha quedat morta a l'àrea petita i des del terra Roldan ha fet entrar la pilota pel pal curt.

Fins al final, lamentar la lesió d'Albert Martí i destacar una ocasió clara per banda: per l'Europa, Castells ha controlat amb el pit, fora l'àrea, una pilota refusada d'un córner i, tal com ha caigut la pilota, ha carregat la cama i ha connectat un cacau que ha marxat per molt poc. A l'altra àrea, al minut 88, una rosca d'Enrique Amador ha trobat l'excel·lent resposta de Tomás amb una mà providencial i enviant el cuir a córner. L'Europa ha controlat el temps afegit del partit sense ensurts i ha lligat al sac una victòria de prestigi.

EUROPA: Tomás, Ignasi, Manu, Marc Vicente, Kengo, Castells, Roldan (Caldú, 89'), Miki Puerto, Javi (Rafa, 81'), Jan (Albert Martí, 66' i aquest per Gerard Sastre, 86') i Marc Muñoz.

MATARÓ: Pol, Daniel, Ismael, Aitor, Adrian Redondo, Enrique, Sergi (Marc, 45'), Adrian Simón (Mamadou, 66'), Aleix (Ricard, 81'), Víctor (Andoni, 66') i Antonio (Pedro, 45').

ÀRBITRE: Xavier Roca Rodríguez (Vallès Occidental), assistit per Elias Agdaoui Fetheddine i Albert Garcia Ruiz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Miki Puerto (Europa) i a Aleix, Adrian Simón i Aitor (Mataró).

GOLS: 0-1 (Aleix, 17'); 1-1 (Marc Muñoz, 18'); 2-1 (Miki Puerto, 40'); 2-2 (Víctor, 64'); 3-2 (Roldan, 73').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

L'Europa ha sumat en tots dos partits de la lliga contra el líder: empat a Mataró i victòria a Gràcia.