Clara i contundent!

17 Octubre 2021 Redacció
El Filial celebra els tres punts al vestuari El Filial celebra els tres punts al vestuari Maria Vidal

Victòria clara del Filial al Nou Sardenya davant el Molletense (4-0) per seguir amb l'invicte a la lliga.

Lliga · Jornada 3 · 16/10/21 · Nou Sardenya · 18:15 h.

EUROPA 4 - 0 MOLLETENSE

El Filial segueix la seva estela a la lliga i acumula la tercera victòria consecutiva després de batre de manera clara i contundent el Molletense al Nou Sardenya. Els de Josep Maria Gené han començat la temporada de la millor manera possible i amb el Molletense a casa han demostrat ser un dels equips a batre del Grup 5 de la Segona Catalana. Com de costum, els escapulats han sortit al partit amb la intenció de controlar la pilota i generar a partir de la combinació.

A la primera part, els graciencs han estat capaços d'imposar el seu domini, amb bona circulació de pilota i davant un rival que ha esperat al darrere. El punt negatiu en el tram inicial d'encontre han estat les ocasions errades i no ha estat fins al darrer tram que Aldabó, amb dos gols de cap, ha aconseguit materialitzar el domini de l'Europa. Abans de passar per vestuaris ha pujat un tercer gol al marcador, però en aquesta ocasió ha estat del Molletense en pròpia porteria.

A la represa, els vallesans han fet una passa endavant i han obert línies, cosa que ha privat l'Europa d'aconseguir un rèdit més ample. Tot i les intencions, el Molletense ha jugat massa al mig del camp i no ha aconseguit generar ocasions per incomodar els escapulats, que han aguantat el marcador favorable fins al tram final del partit, quan l'àrbitre ha xiulat un penal a favor de l'Europa que ha suposat el quart gol de la tarda transformat per Monde.

L'encontre s'ha embrutat al final quan el col·legiat ha expulsat a dos futbolistes rivals, un per doble groga i l'altre amb vermella directa. Encara ha quedat temps per veure com anul·laven el que hagués estat el cinquè de l'Europa, que ha finalitzat el partit amb una nova victòria. L'equip segueix sense conèixer altre resultat que no sigui guanyar i encara el pròxim partit contra el Premià al seu camp amb la intenció de seguir la ratxa per mantenir un inici immaculat de temporada.

EUROPA: Pau, Manel, Vargas (Morlans, 45'), Aldabó, Dani, Kengo, Ricky Vidal (Monde, 69'), Sergi, Lao (Dilem, 69'), Vilajosana (Julian Pedro, 80') i Gabi (Michael, 59').

MOLLETENSE: Edgar, Cristian, Adrián (Abdellah, 45'), Marc, Raul, Ismael, Gonzalo (Girabent, 75'), Marc Garcia (Mouhammad Sara, 45'), Bernat (Juan Carlos, 45'), Adrià (Arnau, 69') i Ivan.

ÀRBITRE: Eric Nieto Fernández (Vallès Occidental), assistit per Alejandro Morales Ortega i Arnau Raimundo Barbero (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Vargas i Gabi (Europa) i a Adrián, Cristian, Marc -dues i expulsió minut 79-, Edgar, Abdellah i Mouhammad Sara (Molletense). Vermella directa a Raul -minut 83- (Molletense).

GOLS: 1-0 (Aldabó, 29'); 2-0 (Aldabó, 32'); 3-0 (Ismael -pp-, 43'); 4-0 (Monde -p-, 84').