CasaVicens

Començar l'any sumant

13 Gener 2019 Redacció
Imatge d'arxiu d'un partit a domicili de l'Europa B Imatge d'arxiu d'un partit a domicili de l'Europa B Arxiu CE Europa (Xavier Massó)

El Filial de l'Europa, necessitat de punts per sortir de la zona de descens, ha començat el 2019 sumant a domicili a Valldoreix (1-1).

Lliga · Jornada 17 · 13/01/19 · 16:30 hores

VALLDOREIX
1 - 1 EUROPA

bannercroniquesfilial

En un partit complicat i en un terreny de joc de reduïdes dimensions, l'Europa ha salvat un punt en el seu primer compromís de la temporada. Per les característiques de l'encontre, el duel ha semblat 'futbol-tennis'. L'Europa ha buscat les segones jugades i ha realitzat una molt bona primera part amb diverses ocasions, en especial una triple en què la defensa del Valldoreix ha arribat a treure dues vegades la pilota de gairebé sobre la línia i en tercera instància el porter s'ha fet amb la pilota en l'últim xut a barraca.

El conjunt europeista ha vist com el col·legiat ha anul·lat un gol en una decisió dubtosa. El bon primer temps dels graciencs podria haver suposat una renda de més d'un gol camí de vestidors, però el marcador no s'ha mogut durant els primers 45 minuts. A la represa, cop dur només començar amb el gol del conjunt local, fet que ha obligat a anar a remolc del marcador.

Fruit del treball, però, ha arribat l'empat al minut 66 quan, després d'un bon xut i un refús a banda del porter Manel, l'escapulat Roldan ha enviat el cuir al fons de la xarxa. A partir d'aquí, mateixa tònica del matx quant a joc i una ocasió bona per a cada equip. En la darrera del matx, Albert Martí ha llançat una falta que la barrera ha enviat a córner, però el col·legiat no ha deixat executar el servei de cantonada, assenyalant el final de l'encontre.

VALLDOREIX: Manel, Marc, Torrentbó (Agustí, 80'), Carlos, Gabriel (Jacobo, 45'), Mario, Jan, Nicolás (Jordi, 72'), Víctor, Borja i Ignacio.

EUROPA: Tomàs, Ignasi, Kevin (Juanma, 72'), Marc Vicente, Sastre, Kengo, Roldan (Miki Puerto, 80'), Castells, Albert Martí, Javi i Marc Muñoz (Jan, 58').

ÀRBITRE: Daniel Garcia Peig (Baix Llobregat), assistit per Christian Grassi Alonso i Arnau Sese Romani (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Jordi I Víctor (Valldoreix) i a Castells, Ignasi, Marc Vicente i Juanma (Europa).

GOLS: 1-0 (Jacobo, 50'); 1-1 (Roldan, 66').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.