global blanc

El Filial torna a caure al Nou Sardenya

23 Setembre 2024

Segona derrota al Nou Sardenya del Filial masculí en tres jornades.

Tot i el resultat contundent, la primera part ha reflectit la igualtat inicial en el duel de filials de la Tercera Federació. Durant la primera meitat, els jugadors dirigits per Jonathan Ruiz han imposat el seu ritme de joc, creant oportunitats clares des del començament. L’Europa ha gaudit de fins a tres ocasions per inaugurar el marcador, però cap ha fructificat. El xut de Julen ha sortit fregant el pal, Buba ha topat amb una bona aturada del porter del Girona, Sergi, i Valter tampoc ha pogut superar-lo just abans del descans.

A la Tercera Federació, els errors es paguen cars, i les oportunitats perdudes per l’Europa en la primera part han acabat passant factura en la segona meitat. Al minut 57, Minsu ha obert el marcador per al Girona amb una rematada després d’una bona jugada per banda de Dawda. Deu minuts més tard, Raúl Martínez ha ampliat l’avantatge, aprofitant una assistència de Minsu, l’autor del primer gol. Ja al minut 83, Minsu ha tornat a ser protagonista, marcant el tercer i definitiu gol que ha establert el 0-3 definitiu.

El Nou Sardenya, habitualment un fortí per a l’Europa, ha estat clau per a l’ascens del filial de la Lliga Elit a la Tercera Federació la temporada passada. Però aquesta temporada no està sent un punt a favor per als de Jonathan Ruiz, que ja han perdut els dos partits disputats a casa: primer contra el Prat, i ara contra el Girona B. El repte ara és recuperar sensacions i continuar sumant punts, especialment en els enfrontaments a domicili per fer valer els punts aconseguits fora del Nou Sardenya.

EUROPA: Damià, Gonzálvez, Arnau, Anglès, Albert Garcia, Julen, Buba, Jurado, Romero, Fuster i Valter.

GIRONA B: Sergi, Ruiz, Biel, Antal, Silvi, Camara, Ba, Martínez, Calderó, Sarasa i Minsu.

ÀRBITRE: Rafael Aguilar Prat (del Vallès Occidental) assistit per Jordi Ortiz i Joan Cols (del mateix col·legi).

GOLS: 0-1 (Minsu, 57'), 0-2 (Raúl Martínez, 67'), 0-3 (Minsu, 83').