CasaVicens

Decidits i amb caràcter

18 Febrer 2024 Àngel Garreta
Nova victòria del Filial a casa Nova victòria del Filial a casa Àngel Garreta

El Filial masculí de l'Europa no troba de moment sostre a la Lliga Elit. Avui ha tornat a sumar un triomf a casa (2-0) davant un competitiu Viladecans.

Lliga · Jornada 18 · 18/02/24 · Nou Sardenya · 17:30 hores

2 - 0 VILADECANS

Duel d'alta volada amb intensitat i estones de duresa on els graciencs ham mostrat, malgrat la seva joventut, tenir molt caràcter. El primer temps ha tingut opcions pels dos equips, com un xut d'Albert Garrido que el porter escapulat Álvaro ha refusat amb els peus. La rèplica local, un xut de Julen des de la frontal que ha marxat fora per poc.

Álvaro ha tingut feina al primer temps i ha resultat clau al minut 20 amb una aturada estratosfèrica amb un vol espectacular com a reacció a un potent cop de cap d'Erik a tres metres de la posició del porter europeista. A l'altre cantó, Sicu ha posat a prova els punys del porter i Morlans i Samsó, al tram final, han rematat gairebé a boca de canó però sense trobar la xarxa.

A la represa, diana només començar, als dos minuts, obra de Buba, qui ha rebut en profunditat i, aprofitant una defensa dubitativa, ha fet l'1-0 de xut sec. Al quart d'hora Bezis ha enviat una pilota sobre la creueta de la porteria i el gol de la sentència ha arribat a poc més d'un quart d'hora pel final, quan Aiman, resolent un mà a mà, ha començat a deixar el duel vist per a sentència. Els visitants, que malgrat la seva delicada situació a la taula no li han perdut la cara al partit, no han pogut retallar distàncies tot i algunes aproximacions finals.

EUROPA: Álvaro, Bezis (Aoi, 76'), Ibar, Jurado, Morlans, Cardelús, Julen (Jandro, 76'), Sergi (Celma, 85'), Buba, Samsó (Aiman, 66') i Sicu.

VILADECANS: Javier, Albert Lara, Xavier (Víctor Rodríguez, 66'), Adrià, Erik, David (Joan, 83'), Albert Gurrea, Víctor García, Pedro (Ferran, 76'), Hugo i Albert Garrido (Akram, 76').

ÀRBITRES: Vicente Alexandre Muñoz Baquero (Vallès Occidental), assistit per Jordi Torres Luque i Sandra González Jiménez (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Ibar i Sicu (Europa) i a Adrià i Erik (Viladecans).

GOLS: 1-0 (Buba, 47'); 2-0 (Aiman, 73').