Derrota a casa 14 mesos després

15 Febrer 2020 Fran Capell
Un dia o altre havia d'arribar la derrota al Nou Sardenya Un dia o altre havia d'arribar la derrota al Nou Sardenya Fran Capell

L'Europa B no perdia a casa des del 22 de desembre del 2018, fa més d'un any. Ho ha tornat a fer avui contra el Cirera (0-2).

Lliga · Jornada 21 · 15/02/20 · 17 hores

0 - 2 CIRERA

Ha estat l’Europa qui primer ha posat a prova el rival quan Vilajosana ha provat de lluny un xut fàcil pel porter. Poc després, Ricki ha arribat a connectar una pilota des de el punt de penal, però el seu xut forçat l'ha aturat de nou el porter Toni. El partit ha seguit igualat i amb poques ocasions per un i altre equip.

Bernabeu s’ha trobat amb una pilota morta a la frontal però el seu xut ha sortit desviat a deu minuts del descans. Quan semblava que la primera part acabaria sense gols, Juako ha fet una bona passada a l’espai i Kamal, amb molta qualitat, ha picat la pilota per fer el primer gol visitant. Massa crueltat per l’Europa en aquest primer temps. La segona part ha començat amb dos canvis graciencs per intentar donar la volta al matx. No obstant, ha estat el Cirera qui, als quatre minuts de la segona part, hauria pogut fer el segon. Primer Baldeh s’ha plantat davant el porter Lluis, qui ha desfet el perill llançant-se a baix. A la següent jugada, el propi Baldeh rematava de cap sol però massa alt.

Això ha fet reaccionar l’Europa i Ricki, poc després, ha rematat de cap amb intenció però la pilota ha sortit fregant el pal. Cinc minuts després, pilota que arriba al segon pal a Ryoki amb tot al seu favor, però el seu xut potent torna a llepar el pal esquerra. Les ocasions han sovintejat en aquesta segona part i ha estat el Cirera més efectiu de cara a porta: Baldeh ho ha confirmat quan ha rebut una passada de porteria i, amb velocitat i força, ha entrat a l’àrea local i ha batut Lluís.

El Cirera ha reculat per aguantar el resultat i això, juntament amb l’expulsió per doble groga de Izar, ha provocat un darrer esforç escapulat sense sort. Ricki ha rematat al pal a deu minuts del final, un gol que hagués posat dins el matx als escapulats. Fins el darrer instant, amb més cor que cap, l’Europa ha provat de penjar pilotes per posar a prova un Toni molt segur.

EUROPA: Lluís, Pau (Aitor, 66’), Marc Muñoz (Ramón, 46’), Kengo (Albert Martí, 66’), Pol, Bernabeu, Fran, Vilajosana, Javi (Osorio, 46’), Ricki i Ryoki.

CIRERA: Toni, Yustos, Juako, Izar, Agus, Kamal (Joel, 77’), Ousmane, Bernat, Ibrahima (Palau, 77’), Cristian i Baldeh (Aleix, 84’).

ÀRBITRE: López Massana, assistit per Güemes Blázquez i Muñoz López.

TARGETES: Grogues a Kengo i Osorio (Europa) i Bernat i Izar –dues i expulsió minut 76- (Cirera).

GOLS: 0-1 (Kamal, 42’); 0-2 (Baldeh, 63’).

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Primera derrota de la temporada a casa i primera en més d'un any i un mes naturals. L'Europa duia 19 partits seguits de lliga regular sense caure a Gràcia.