Derrota de penal al minut 87

03 Novembre 2014
Derrota de penal al minut 87 Nova derrota als instants finals

El desencert i la mala fortuna van fer que els tres punts volessin de nou del Nou Sardenya. S'arribava a la mitja part perdent per dos gols, però el resultat no reflectia el que s'havia vist sobre el terreny de joc. Dos grans xuts havien marcat la diferència.

Lliga · Jornada 9 · 02/11/14 (16 H) · Estadi Nou Sardenya · Crònica: Martí Puig

EUROPA 2 - CAN BUXERES 3

No va jugar malament l'Europa i probablement no va merèixer perdre. Accions puntuals de genialitat del rival i desconcentracions pròpies van resultar fatals per als locals. Ja als 9 minuts, i tot i que l'Europa havia començat bé el partit, un bon xut llunyà d'Antonio posava per davant als visitants. Tot i els moments de dubte inicials, el filial es va refer i va lluitar per aconseguir l'empat. Era Josa qui en primera instància, i amb el porter superat, trobava les cames d'un defensa que rebutjava la pilota a la línia de gol.

Víctor veia poc després com el porter treia una gran mà al rematar un centre de Martí des de banda dreta. També Canario, després d'una gran jugada per banda dreta, topava amb una mà miraculosa del porter. A les no prou bones definicions dels escapulats se li va sumar un clar penal no xiulat a Cuadri. Però l'Europa no havia aconseguit marcar, i a dos minuts del descans va rebre un càstig massa gran. Rafa enganxava la pilota uns quants metres fora l'àrea i definia amb una vaselina espectacular. A la represa l'Europa va sortir amb forces renovades i amb ganes de capgirar el resultat. Ja al minut 53 Josa aprofitava una bona passada de Carlos per definir des de dins l'àrea. Al gol local se sumava l'expulsió d'un jugador rival i semblava que la remuntada era possible.

El filial, sempre sota la batuta de Chipantasi, dominava totalment el partit, però no acabava de definir. La sensació de perill era constant, però el gol no arribava. Finalment, a un quart d'hora del final, Carlos feia l'empat amb un gran gol de cap: Rodon havia canviat d'orientació per Eric, qui va centrar precís a la 'testa' del davanter. L'empat semblava només el pas previ a la desitjada remuntada. Jordi veia de fet com de nou el porter feia una gran parada en un mà a mà. I poc més tard, l'àrbitre del partit va xiular, ara sí, un clar penal comès una altra vegada sobre Cuadri. A les botes de Rodon va estar el tercer, però la pilota va sortir fora. El temps seguia corrent, la pilota seguia sense voler entrar.

El cop va ser molt dur a tres minuts pel final del partit. El Can Buxeres va treure ràpidament un córner i va provocar un penal. Des dels onze metres, Rafa no va fallar. El filial ja no va poder reaccionar. És la tercera derrota en quatre partits per als de Vilajoana. Diuen que el futbol és així. Només queda aixecar el cap de cara al cap de setmana vinent. .

EUROPA: Enric, Guillem, Kevin, Alberto, Cuadri, Antonio (Rodon, 50’), Josa, Víctor (Jordi, 65'), Martí (Carlos Chipastasi, 50’), Carlos, Canario (Eric, 50').

PUBILLA CASES: Carlos, Daniel, Rafa, Albert, Antonio, Miguel Ángel (Erec, 78'), Francisco, Sergi, Aleix, Juanca (Xavier, 75'), Juan (Iago, 71').

ÀRBITRE: Mònica López Monturiol.

TARGETES: Grogues a Carlos Chipantasi i Kevin (Europa) i Juanca i Sergi (Can Buxeres). Vermella per dobla groga a Albert (Can Buxeres).

GOLS: 0-1 (Antonio, 9'); 0-2 (Rafa, 43'); 1-2 (Josa, 53); 2-2 (Carlos, 73'); 2-3 (Rafa -p-, 87').