Derrota per la mínima a Montcada

25 Novembre 2018 Redacció
Imatge d'arxiu de l'Europa B aquesta temporada Imatge d'arxiu de l'Europa B aquesta temporada Arxiu CE Europa (Andrés Satan)

L'Europa B no ha pogut sumar a domicili en la seva visita a Montcada (1-0). Un solitari gol de Hamza ha decidit un encontre faltat d'ocasions.

Lliga · Jornada 13 · 25/11/18 · 12 hores

MONTCADA
1 - 0 EUROPA

El conjunt local ha controlat el joc en el primer quart d'hora de partit però sense crear cap tipus d'ocasió perillosa. A partir d'aquí, la truita ha girat i l'Europa s'ha fet amb la pilota. L'Europa ha arribat a l'àrea, però també sense perill. La jugada clau del partit, quan Hamza, en un error defensiu escapulat, ha tingut temps per girar-se a l'àrea i clavar-la al fons de la xarxa.

El Montcada, arran del gol, s'ha dedicat a controlar l'avantatge, mentre que el Filial escapulat ha dominat però sense concretar res. A la segona part, més del mateix, amb un pas enrere del Montcada i encara més domini europeista. No obstant, l'Europa ha buscat més entrar amb la pilota fins la cuina, en les arribades a l'àrea, que no pas provar de finalitzar d'altres maneres, no trobant així el camí del gol.

L'equip de Carles Moya ha acabat arriscant posant defensa de tres, però no hi ha hagut manera de tornar a moure el marcador d'un partit on l'equip gracienc ha tornat a evidenciar que li manca trobar la manera de traslladar en la definició la seva millora en el joc de les darreres setmanes.

MONTCADA: Cesc, Alejandro, Lucas (Rafael, 81'), Carlos, Francisco (Juan Ignacio, 89'), Arnau, Hamza (Benito, 81'), Jaime, Èric, David i Damian (Oriol, 69').

EUROPA: Lluís, Kengo (Enric, 88'), Marc Muñoz, Marc Vicente, Kevin, Sosa, Roldan, Castells (Jose, 81'), Javi, Pol Grau (Albert Martí, 65') i Caldú (Albert Grau, 81').

ÀRBITRE: Marc Riera Muñoz (Baix Llobregat), assistit per Marc González Martínez Víctor Solomando Lucena (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Èric, Lucas, Damian, Francisco i David (Montcada) i a Javi, Sosa, Kengo i Roldan (Europa).

GOLS: 1-0 (Hamza, 30').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Segona derrota consecutiva després de la reacció que havia tingut l'equip fa 4 jornades.