Derrota per la mínima a Sant Pol

10 Abril 2016 Nicolás Arlanzón
Derrota a domicili Derrota a domicili Nicolás Arlanzón

La falta d’efectivitat i la manca d’efectius han condemnat a un Europa B que ha caigut per 1-0 contra l'Atlètic Sant Pol en un tranquil partit en el qual ha regnat el 'fair play' entre tots dos conjunts.

Lliga, Jornada 27 · Segona Catalana grup II · 10/04/16 · 12 hores

SANT POL
1 - 0 EUROPA

Després d’haver sumat una important victòria la setmana passada davant la Gramenet, l’Europa ha sortit al Municipal Sot de Bagueny amb la intenció de sumar uns tres punts vitals contra un rival directe a la classificació. Malgrat el seu intent de fer-se amb el domini del joc, els escapulats no s’han mostrat gaire fins al començament del matx. No obstant, el seu rival tampoc ha estat gaire encertat i fins al minut 20 no s’ha vist el primer xut a porta, obra del gracienc Fidi. La seva rematada ha marxat lluny dels tres pals, igual que una posterior de Ferri.

Pel que fa al Sant Pol, Feliu també ho ha intentat des de la distància, però tampoc ha tingut gaire sort. Amb el pas dels minuts, el partit ha anat millorant una mica i tots dos equips s’han centrat una mica més. Al 33, el Sant Pol ha tingut una nova ocasió després d’un servei de córner que Pablo ha refusat amb problemes degut a la gran quantitat de jugadors que hi havia a l’àrea. Poc abans, l’Europa ha vist com Chispas havia de abandonar el terreny de joc per una lesió. De nou, les lesions han colpejat a un Europa que cada cop més paga la manca de jugadors. Cal destacar que avui només comptava a la banqueta amb dos defenses (Alberto i Àlex), un migcampista (Josa, tampoc ha pogut jugar per molèsties) i Arslane, extrem del Juvenil A que ha estat qui ha entrat al camp.

A partir de l’ocasió del conjunt local, el partit ha continuat amb una dinàmica força similar i cap dels dos equips ha pogut arribar amb perill a la porteria rival. A la represa, el matx no ha canviat gaire, encara que el Sant Pol ha estat l’equip que ha dominat el joc. Fruit del seu control i de la seva pressió, ha arribat l’únic gol del matí. Aprofitant una pèrdua de l’Europa al mig del camp, el conjunt local ha muntat un ràpid contraatac que ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa. A partir del gol, han continuat dominant i han tingut oportunitats per fer el segon, però afortunadament pels interessos dels escapulats els seus atacants no han estat gaire encertats. Quan restaven menys de 20 minuts de partit, l’Europa s’ha posat les piles i ha creat perill.

L’ocasió més clara l’ha tingut Valdés, que amb l’esquerra ha fet un col·locat xut que ha refusat el porter amb l’ajuda del travesser. Posteriorment, Borrull ha estat a punt de marcar aprofitant un error del porter, però la pilota ha marxat fora després de rebotar en el jugador europeista. També ha pogut marcar Mas, però el seu cop de cap tampoc ha suposat l’empat. Quant al Sant Pol, la seva ocasió més clara ha arribat en un un contra un que Pablo ha aturat fàcilment. Finalment, quan quedaven pocs minuts, Ferri ha estat a punt d’empatar el matx després d’una bona centrada de Guille.

SANT POL: Roger, Sergi, Genís, Cristian, Eric, Adrià (Ferran, 67’), Feliu (Octavi, 67’), Jaume (Mahamadou, 77’), Pol, Daniel i Shuta (Carles, 89’).

EUROPA: Pablo, Guille, Fidi, Mas, Daniel, Chispas (Arslane, 30’), Ferran, Valdés, Camps, Borrull i Rodón (Alberto, 70’).

ÀRBITRE: Xavier Carmona, assistit per Adrian Aguirre i Sergi Calzada.

TARGETES: Grogues a Cristian, Roger i Mahamadou (Sant Pol) i a Mas (Europa). Vermella per doble groga a Vallejo (jugador del Sant Pol que es trobava a la banqueta).

GOL: 1-0 (Fidi -pp-, 56’).

Jornada 27 del campionat regular de la Segona Catalana grup II.

L'Europa no ha pogut sumar dos triomfs seguits en lliga.