Derrota per la mínima en l'estrena a Primera Catalana

02 Octubre 2022 Redacció
Dura segona meitat pel quadre europeista Dura segona meitat pel quadre europeista Maria Vidal

El Filial masculí perd en l'estrena a Primera Catalana davant el Can Vidalet a domicili (2-1) en un partit de més a menys.

Lliga · Jornada 1 · 02/10/22 · 12:15 h. · Mpal. El Molí

CAN VIDALET 2 - 1 EUROPA

L'estrena de l'Europa B a la Primera Catalana no ha estat positiva. Els graciencs han perdut els tres primers punts de la temporada al camp del Can Vidalet després d'aguantar l'empat durant una hora de partit. Sota la calor abrasadora d'aquest diumenge, al Municipal El Molí l'esforç físic ha estat notori. Les primeres ocasions del matx han estat pels locals, que han portat la iniciativa amb el cuir durant gran part de l'encontre. Les arribades han estat contestades per l'Europa amb una centrada lateral que ha estat a punt de sorprendre Ivan. Els arlequinats, però, han tancat la primera meitat amb una doble ocasió que a punt ha estat de trencar el 0-0 amb què l'encontre ha arribat als vestuaris.

A la represa la primera acció ha estat pels europeistes a la sortida d'un córner. A partir d'aleshores el ritme del partit s'ha anat elevant i l'Europa ha anat notant el pas dels minuts sobre les cames. Al minut 60, el Filial escapulat ha refusat una acció provinent d'un córner, el rebot ha anat als peus de Bru, qui ha fet una centrada-xut cap a Sabate que només ha hagut de definir davant línia de gol enviant-la endins amb contundència. Pocs minuts més tard, el Can Vidalet ha fet el segon del matx gràcies a Capi.

L'Europa no ha abaixat el ritme i ha anat a buscar retallar distàncies per tal d'entrar en el partit i tenir opcions de remuntar-lo. Les ocasions escapulades s'han acabat convertint en el 2-1 convertit per Victor, però això no ha estat suficient per poder sumar els primers punts de la temporada.

CAN VIDALET: Ivan, Michel, Michu (Albert, 65'), Domingo, Sabate, Adri (Victor, 82'), Jacobo (Rodri, 82'), Pol, Roger (Sani, 60'), Bru i Capi (Riku, 82').

EUROPA: Cordero, Shin (Kengo, 82'), Sicu, Morlans, Boriko, Marcel, Jandro (Buba, 45'), Sergi (Willy, 82'), Gabi (Cucurull, 72'), Victor i Michael.

ÀRBITRE: Juan Miguel Tebar Hernández (Barcelona), assistit per Jaume Pérez Sánchez i Gerard Gómez Muñoz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Adri, Pol i Albert (Can Vidalet) i a Marcel (Europa). Groga a Albert Pérez -segon entrenador- (Can Vidalet).

GOLS: 1-0 (Sabate, 60'); 2-0 (Capi, 68'); 2-1 (Victor, 89').

Primera Catalana, Grup III.

Primera derrota de la temporada. Debut del juvenil Willy amb el Filial escapulat.