Derrota per un marcador inesperat

15 Abril 2018 Redacció
Imatge del partit de la primera volta a Gràcia Imatge del partit de la primera volta a Gràcia Arxiu CE Europa (Santi Castro)

Es complica el somni de la promoció d'ascens pel Filial de l'Europa després de caure derrotat aquest matí contra el Besòs Baron de Viver (5-3).

Lliga · Jornada 28 · 15/04/18 · 10 hores

BESÒS BARON VIVER
5 - 3 EUROPA

El Filial europeista ha començat ben posat al camp i, al minut 35, Carreté a boca de canó i a passa de Prats ha fet pujar el primer gol al marcador. Amb triomf parcial s'ha arribat al descans d'un partit que no es podia preveure que registrés set gols més en els següents 45 minuts.

A la segona part l’equip escapulat ha sortit molt endollat, i en deu minuts ha tingut tres molt clares oportunitats per ampliar el marcador, dues de Ferran i una altra de Torrentbó, però l'infortuni ha impedit el gol. Al minut 57, en una jugada de córner, l'equip local ha aconseguit empatar i, a partir d'aquí, tot s’ha girat. Els escapulats han desaparegut del terreny de joc i en deu minuts han encaixat tres gols, fruit d'estar molt desencertats i tous en defensa, i només el caràcter del capità Torrentbó, amb dos gols, ha maquillat el que ha estat una segona part per oblidar.

El resultat final de 5-3 suposa un seriós contratemps que dificulta les aspiracions del Filial per accedir a la promoció d’ascens a Primera Catalana a manca de 6 partits per concloure la lliga.

BESÒS BARON VIVER: Omar, Pablo, Joan Antoni, Marc, Cristian (Tomasso, 44'), David, Borja (Eugeni, 76'), Max, Agustín, Álex i Oriol (Mohamed, 83').

EUROPA: Joan Compte, Albert Guillem, Marc Vicente (Pau Mas, 73'), Guillen (Dani Jares, 73'), Ayllon, Camps, Ferran Esteve (Marty, 83'), Prats (Joan Pijuán, 83'), Torrentbó, Rodón (Pol Grau, 61') i Carreté.

ÀRBITRE: Christian Peraire Salom (Barcelona), assistit per Alejandro Rodríguez Moreno i Jonathan Pérez Herrera (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a David (Besòs Baron Viver) i Torrentbó (Europa).

GOLS: 0-1 (Carreté, 35'); 1-1 (Oriol, 57'); 2-1 (Oriol, 61'); 3-1 (Álex, 66'); 4-1 (Álex, 72'); 4-2 (Torrentbó, 72'); 5-2 (Eugeni, 83'); 5-3 (Torrentbó, 90').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

L'Europa es complica les opcions de promoció d'ascens a Primera Catalana.