Deu minuts d'or!

09 Abril 2017 Nicolás Arlanzón
Tres punts per donar tranquil·litat Tres punts per donar tranquil·litat Nicolás Arlanzón

L'Europa B torna a convertir la velocitat en la seva millor arma i supera el Llavaneres (2-0) en els darrers deu minuts de l'encontre.

Lliga · Jornada 28 · 09/04/17 · 16:30 hores

2 - 0 LLAVANERES

Tarda força avorrida al Nou Sardenya on l’Europa B ha aconseguit contra el Llavaneres una d’aquelles victòries que no passen a la història malgrat ser vital per mantenir la tranquil·litat en el tram final de la temporada. Podria dir-se que els primers 80 minuts, on cap dels dos equips ha estat capaç d’imposar-se ni ha demostrat gaire efectivitat, han estat de pur tràmit.

El Filial, avui ple de rotacions, ho ha intentat, sense èxit, de totes les formes possibles, però s’ha trobat amb un rival ben posicionat damunt la gespa. Les ocasions més clares, les de Curu – que ha provat sort amb un fluix xut quan tenia opcions de fer una passada de la mort- i Ferran, que han errat de dos clars u contra u contra davant David. En els darrers deu minuts, els locals, dirigits avui per Carles Raventós degut a l'expulsió patida per David Vilajoana en el darrer partit de lliga, sí que s’han mostrat molt més precisos. I, sobre tot, com en anteriors matxos, letals al contraatac.

El primer gol de la tarda, obra d’Alejandro, ha arribat gràcies a una ràpida internada per la banda de Ferran després d’una jugada on el rival ha demanat un discutible penal. Un pacient extrem escapulat que ha patit al llarg de tota la segona part – i també després del xiulet final- un alt nombre de provocacions per part dels visitants. El veneçolà, a plaer, ha marcat un 1-0 molt especial per a ell. Poc més de deu minuts després, Alex, en una jugada similar, ha aprofitat un refús del porter del Llavaneres per fer el definitiu 2-0. Una diana que, a mode de curiositat, ha dedicat a un animat grup de seguidors anònims que l’havien estat donant suport sense saber qui era, des d’un balcó situat en un dels carrers contigus a l’estadi.

EUROPA: Enric, Rodón, Mas, Marc, Ayllón, Pol, Ferran, Curu (Alex, 73'), Gené (Alejandro, 58'), Soto i Siyul (Jonay, 58').

LLAVANERES: Oscar, Pau, Xavi, Guille, Antoni, Davi, Oriol, Gerard, Ican, Adri i Victor.

ÀRBITRE: Bilal Doudou, assistit per Marc Grane i Daniel Di Iorio

TARGETES: Grogues a Marçal –fisioterapeuta- Pol, Curu i Soto (Europa) i a Pau i David (Llavaneres).

GOLS: 1-0 (Alejandro, 80’); 2-0 (Alex, 90’).

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.