CasaVicens

El canvi de dinàmica es fa esperar

20 Octubre 2018 Redacció
Esperant una reacció Esperant una reacció Andrés Satan

L'Europa B no ha pogut tallar la ratxa de derrotes consecutives en partit disputat aquesta tarda al Nou Sardenya contra el Premià (1-2).

Lliga · Jornada 8 · 20/10/18 · 17:15 hores

1 - 2 PREMIÀ

Sisena derrota seguida pel Filial escapulat. Partit amb dos períodes molt marcats arran de l'expulsió, al minut 27, del visitant Julio Alberto Sánchez per fer caure Javi Fernández quan aquest ja encarava el porter. Les protestes reiterades li han acabat costant la vermella directa al tècnic del Premià i exentrenador del Primer Equip i Filial de l'Europa fa deu anys, José Ángel Valero.

Fins aquell moment el Premià havia imposat un ritme alt de joc però l'Europa s'ha fet amb la possessió a la mitja hora de joc amb un home més. No obstant, els visitants han tancat molt bé files, no deixant espais. Abans del descans i en una contra aïllada, els del Maresme han fet el 0-1, obra de Borja Lozano. L'Europa podria haver empatat en un gol anul·lat a Sosa i un mà a mà de Javi, però la igualada no ha tingut lloc.

A la segona meitat, augment del domini local contra deu efectius molt ben ordenats darrere i no deixant opcions clares de rematada. En una pilota mal defensada ha arribat el 0-2 al minut 77, obra de Muhamed. Tot i insistir, l'Europa ha trobat el premi del gol massa tard, al minut 89, obra de Roldan.

EUROPA: Lluís, Kengo (Ignasi, 57'), Marc Muñoz (Jan, 76'), Marc Vicente, Kevin, Castells, Roldan, Sosa, Javi, Caldú (Pol Grau, 65') i Enric.

PREMIÀ: Alexandre, Assane, Daniel, Xavier (Ayoub, 87'), Julio Alberto, Joan (Marcos, 87'), Ángel, Matías, Juan, Borja (Cristian, 57') i Eduard Marcel (Muhamed, 57').

ÀRBITRE: Víctor Gutiérrez Pérez (Vallès Occidental), assistit per Adrian Gutiérrez Pérez i Francisco Rodríguez Moya (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Kengo i Castells (Europa) i a Assane, Juliol Alberto -dues i expulsió minut 27-, Alexandre, Muhamed i Ángel (Premià). Vermella directa al tècnic José Ángel Valero -minut 30- (Premià).

GOLS: 0-1 (Borja, 40'); 0-2 (Muhamed, 77'); 1-2 (Roldan, 89').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

El Filial, des de la seva refundació, estableix un nou rècord de derrotes seguides amb sis partits sense puntuar.